Mens den svenske valgkamp kører i højeste gear, bliver regeringens udlændingepolitik ramt af en pinlig afsløring

Sverige går til valg den 9. september. Valget er imødeset med stor spænding, fordi det kan skabe et markant opbrud i svensk politik.

 

Det indvandringskritiske parti Sverigedemokraterne, der har gode forbindelser til Dansk Folkeparti, står til en stor valgsejr.

 

I gennemsnittet af meningsmålinger ligger det til at blive landets næststørste parti efter regeringspartiet Socialdemokraterne, der står til stor tilbagegang.

 

Dette afspejler svenskernes hastigt voksende protester mod den ekstreme udlændingepolitik, der gennem mange år har ført til en uhæmmet tilstrømning af ikke-vestlige migranter til landet.

 

Udviklingen er kommet helt ud af kontrol med enorme parallelsamfund i ghettoerne, kraftig islamisering og voldsom kriminalitet.

 

I mange år har de politiske ledere holdt de pæne og autoritetstro svenskere i skak ved at udnævne enhver, der ikke bøjede sig for den politiske korrekthed, til alt mulig ondt – såsom racist. Med frygt og skyldfølelse lammede man den frie debat.

 

Men nu er flere og flere svenskere ved at få nok. Statsminister Stefan Lôfvén og hans kolleger fra de andre etablerede partier er under hårdt pres op til valget.

 

Derfor forsøger de pludselig at springe ud med en mere indvandringskritisk profil – dog mest på det verbale plan.

 

Sverigedemokraternes formand, Jimmie Åkesson, stempler denne bratte ’forvandling’ som hykleri. Det har han ret i.

 

Midt i valgkampen er et pinligt eksempel på dette hykleri nu kommet ud. I form af en afsløring i Sveriges største avis Expressen.

 

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

Skolens børn måtte ikke være med

Fredag offentliggjorde avisen en artikel om optagelserne til Socialdemokraternes valgfilm.

 

En af scenerne i filmen blev optaget på Rågsvedsskolen i det sydlige Stockholm. Her stod statsminister Stefan Löfvén og talte omgivet af legende skolebørn.

 

Men forældre og elever undrede sig. De glade børn, der legede rundt om Löfvén, kom slet ikke fra skolen. De var hentet udefra, hvilket flere af forældrene var fortørnede over.

 

Skoleleder Marko Anderot siger til Expressen: ”Jeg har hørt fra en ansat på skolen, at nogen undrede sig over det. De pågældende havde fået som svar fra Socialdemokraterne, at man på forhånd havde udvalgt deltagerne, så de var uddannede til opgaven.”

 

Indvandrerghetto

Det er lidt svært at se, hvorfor det var nødvendigt at bruge skuespillere, når det bare drejede sig om børn, der legede.

 

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

Den reelle forklaring på, at skolens elever blev holdt væk fra den socialdemokratiske valgfilm, ser da også ud til at være en ganske anden.

 

Skolelederen siger, at man normalt tilbyder skolens elever at være med i film, der optages på skolen. Hvorfor så ikke denne gang?

 

En mor til én af eleverne forklarer til Expressen:  ”Der findes næsten ingen svenske børn på skolen. Rågvedsskolen er kendt for at være meget indvandrertæt. Vi (forældrene, red.) talte om, at de bare valgte svenske børn til filmen.”

 

Rågsved er en bydel i Söderort, der indgår i Stockholms Kommune. 70 procent af de 12.000 indbyggere er enten selv født i udlandet, eller også er begge forældre født i udlandet.

 

Der er således tale om en af de kompakte indvandrerghettoer, som Sverige har fået så mange af.

 

Væk med indvandrerne – ind med blonde svenske børn

Socialdemokraterne havde tilsyneladende ingen lyst til at minde de svenske vælgere om denne virkelighed, som partiet har hovedansvaret for.

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

 

 

Men skolen var på anden vis velegnet til at lave filmoptagelserne. Derfor skiftede man hovedparten af indvandrerbørnene ud med et passende antal blonde svenske børn, som var indforskrevet udefra.

 

Hokus-pokus, ghettoen forsvandt.

 

Socialdemokraternes kommunikationschef, Helena Salomonsson, giver Expressen en speciel forklaring på den behændige redigering af virkeligheden:

 

”Det, vi forsøger at gøre med filmen, er at have mennesker med forskellig baggrund med for at afspejle den mangfoldighed, som findes i hele Sverige, snarere end at afspejle sammensætningen på en specifik skole.”

 

Men ghettoerne er et kolossalt problem i dagens Sverige. Og Socialdemokraterne har det politiske hovedansvar for dem.

 

Læs også
Efter drab og eksplosioner: Kriminaliteten fra Malmø er ved at brede sig til Danmark, lyder det fra svensk politichef

Det ansvar forsøger partiet at flygte fra i valgkampen. I stedet giver man den med kritiske holdninger til indvandringen – og godt med svenske børn i valgfilmen.

 

Hykleri.

https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/forortsskolans-elever-fick-inte-vara-med-i-s-filmen/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…