Indvandrer røvede bank i Ringsted med kniv – han udnyttede bilists dumhed til sin flugt

Midt- og Vestsjællands Politi modtog mandag lidt over 12 et alarmopkald fra Danske Bank, Torvet 6, 4100 Ringsted, om et netop overstået røveri.

 

En mand havde under trussel med en kniv truet personalet og fået udleveret et kontantbeløb, som han puttede i en medbragt NETTO-pose.

 

Efterforskningen har vist, at røveren flygtede fra stedet i en

 

Sølvgrå Hyundai Getz
personbil, årgang 2003
nummerplade: VJ57665

 

som i går søndag aften kl. ca. 2235 blev stjålet fra Frederikssundsvej, København NV.

 

Bilisten havde begået den dumhed at lade bilnøglerne i tændingen. så var det en let sag at stjæle bilen køre til banken og slippe derfra igen.

 

Ifølge vidner på stedet kørte flugtbilen ad Bøllingsvej mod sygehuset og herfra videre i ukendt retning.

 

Midt- og Vestsjællands Politi kan endvidere offentliggøre overvågningsfotos fra Danske Bank, Ringsted, af røveren, der beskrives som:

 

Mand, ikke etnisk dansker af udseende, ca. 25 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: let krøllet hår, smalt hovede, iført: Bordeaux/brun jakke, sort hættetrøje under jakke, mørke cowboybukser, sko med lyse såler, mørk hue, medbragte: gul NETTO-pose, Bevæbning: kniv.

 

Midt- og Vestsjællands Politi arbejder ud fra en tese om, at gerningsmanden til røveriet kan være identisk med gerningsmanden, der lørdag stod bag et økseoverfald på en tankstation i Birkerød.

 

Politiet er massivt til stede i Ringsted-området med henblik på efterforskning af røveriet og eftersøgning af den mistænkte mand.

 

Henvendelser i sagen bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi via tlf. 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…