Ansatte på socialforvaltningen skal lære arabisk – “de ringer allerede inden, de er kommet til Sverige”

Colourbox

Arabere og polakker vil for fremtiden kunne ringe direkte til den svenske socialforvaltning og få oplysninger om sociale ydelser på arabisk eller polsk.

 

Det er der åbenbart stor efterspørgsel efter – især arabere. Nogle af dem ringer allerede inden de er kommet til Sverige, kan man forstå.

 

Det skriver den svenske netavis, samnytt.se, der er kommet i besiddelse af en intern skrivelse

 

Man må sige, at svenskerne er serviceminded ud over alle grænser. De har bragt den kommunale Borgerservice til helt nye højder.

 

Når det drejer sig om Sverige, så er det vist unødvendigt at nævne, at den udvidede service ikke er så meget målrettet til den  svenske statsborger, som det er rettet til alverden.

 

Og nu kan man altså ringe udefra, og på arabisk (og polsk), blive informeret om diverse ydelsesformer og takster.

 

Det gør asylshopping meget nemmere, og når der ringes, så er det naturligvis udenom den telefonkø, borgerne almindeligvis bliver sat til at vente i. Det manglede da bare. 

 

Sverige, har trods anarki og opløsning, rullet den røde løber ud. Den svenske socialforvaltnings udvidede serviceniveau berettiger herefter til titlen Verdensborgerservice.    

 

Ordningen har Forsikringskassen, der er pendant til den danske kontanthjælpsafdeling på socialforvaltningen indført, siden den overtog rådgivningsansvaret fra arbejdsformidlingen. 

 

De svenske myndigheder skyr ingen midler

Detaljerne omkring den udvidede serviceordning er afdækket af netavisen Samhällsnytt, og ligeledes belyst i en artikel i FriaTider.

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

 

Ifølge de kilder samhällsnyt har talt med, så er behovet for den telefoniske serviceydelse på polsk minimal, og da Forsikringskassens områdechef Gabriella Åstrand bliver gået lidt på klingen, så indrømmer hun, at den polske linje er oprettet for at afbøde negativ opmærksomhed rettet mod den arabiske del af serviceordningen. Den er i andre ord røgslør. 

 

Historien er på mange måder bekymrende. Den viser at de svenske myndigheder intet har lært, og så viser den, at der tilsyneladende ikke er nogen skrupler, når det gælder om, at føre sin egen befolkning bag lyset.

 

Altruisme har fået en ny betydning

Indtil i dag, disse moderne tider, har begrebet altruisme, det at være uegoistisk og opofrende, altid været forbundet med noget positivt, men det har ændret sig. Sverige har vist, at blind fanatisk altruisme, kan være både ødelæggende og ond.

 

Når venstreorienteret politisk korrekthed bliver så selektivt negativt diskriminerende overfor eget folk, egen kultur og eget land, så bliver godheden uhyrlig og ondskabsfuld. Det der foregår i Sverige lige nu, er etnisk svensk udrensning. Den svenske elite med de svenske myndigheder i spidsen, synes at være de nye bolsjevikker.

 

Folkhemmet skal åbenbart ødelægges for enhver pris. Dø om så det gælder.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…