Hizb ut-Tahrir raser over burkaforbud: ”Kun Allah har ret til at påbyde og forbyde”

Ikke uventet raser Hizb ut-Tahrir over burkaforbuddet.

 

Skiltene, som de tilhyllede kvinder bærer, fortæller således med rene ord, at muslimer ikke skal rette sig efter love, som går på tværs af islam.

 

På fotoet, som stammer fra Hizb ut-Tahrir (se nederste venstre hjørne), understreges det således på det ene af skiltene, at ”Kun Allah har ret til at påbyde og forbyde,” medens det andet skilt fastslår, at:

 

”Det er aldrig en mulighed, at vi er lydige overfor en lovgivning, hvis det er på bekostning af ulydighed over for Allah.”

 

Så er det sagt, men til stort raseri for Hizb ut-Tahrir ser virkeligheden i stigende grad noget anderledes ud.

 

Dansk og europæisk forbudskorstog

På sin hjemmeside raser Hizb ut-Tahrir således over både imamlov og lukning af muslimske friskoler for slet ikke at tale om ghettoplaner og meget mere.

 

Da det i oktober sidste år blev klart, at Folketinget var på vej med et burkaforbud, rykkede den islamiske organisation ud med en pressemeddelelse, hvor man blandt andet fastslog, at:

 

”Det danske forbudskorstog rettet mod islam og muslimer er udtryk for en generelt europæisk kurs. To europæiske domstolsafgørelser har ikke blot blåstemplet niqabforbud i Frankrig og Belgien, men endda beskrevet dem som ”nødvendige!,” hedder det i pressemeddelelsen, som fortsætter:

 

”I 2017 sagde den europæiske menneskerettighedsdomstol i en afgørelse om Belgiens forbud, at forbuddet mod niqab er en ”nødvendighed” i et demokratisk samfund.”

 

Vi skal afvise vestens frihedsidealer

Læs også
Skandale: Politimand truede dansk far, der protesterede mod rabiate islamister, men holdt hånden over islamisterne

Pressemeddelelsen slutter med en utvetydig opfordring til muslimer om ikke at rette sig efter love, som strider mod islam.

 

”Som muslimer skal vi klart og entydigt afvise vesten skrøbelige og bedrageriske frihedsideologi og holde standhaftigt fast i vore Islam. Vi skal stå sammen i afvisningen af det diskriminerende og islamfjendtlige niqabforbud.”

 

”Vi skal ikke lade os intimidere det mindste af dette totalitære tiltag rettet mod det muslimske fællesskab,” hedder det videre.

 

Tværtimod skal muslimer afvise vestens frihedsidealer og tværtimod standhaftigt holde fast i islam:

 

”Som muslimer skal vi klart og entydigt afvise vestens skrøbelige og bedrageriske frihedsideologi og holde standhaftigt fast i vores Islam. Vi skal stå sammen i afvisningen af det diskriminerende og islamfjendtlige niqabforbud.”

 

Stå fast ved jeres overlegne sharia, kære muslimer

Pressemeddelelsen afsluttes med en række manende opråb til muslimer i Danmark og en opfordring til ikke at gå i dialog med politikere.

Læs også
FN går imod burkaforbud – de lukker øjnene for, at mange forbrydelser bliver begået i ly af burka

 

”Vi, Hizb ut-Tahrir, kalder alle muslimer – særligt muslimske organisationer, repræsentanter og moskéer – til at stå fast ved enhver del af islam og vise, at denne og andre islamfjendtlige love ikke accepteres af det muslimske fællesskab,” lyder det og fortsætter:

 

”Dialog er ikke en mulighed med politikere, der bekæmper Islam, da der intet fælles grundlag eller udgangspunkt findes for denne. Protest, afvisning og politisk modstand er derimod vores pligt.”

 

Og pressemeddelelsen slutter med denne manende opfordring:

 

”Stå fast ved jeres sande værdier og overlegne sharia, kære muslimer, og kald til jeres Herres vej med stolthed, visdom og bevidsthed.”

 

Omdelte burka-løbeseddel i Brøndby Strand

Den 31. maj vedtog Folketinget endeligt det såkaldte burkaforbud, og forinden havde Hizb ut Tahrir været aktive i bebyggelsen Brøndby Strand Parkerne.

 

Læs også
Politibetjent omfavner islamisk ekstremist – formanden for Dansk Politiforbund jubler!

Den 22. maj uddelte de den pressemeddelelse, der refereres fra i artiklen, som løbeseddel i bebyggelsen.

 

I forvejen sidder Hizb ut-Tahrir rimeligt tungt på bebyggelsen Brøndby Strand Parkerne, hvor det blandt andet er lykkedes for dem at overtage den lokale fodboldklub, BSI.

 

Brøndby Kommunes indbyggertal var per 1. april i år på 35.528 personer. Heraf var de 23.769 af dansk oprindelse, de 9.895 var af ikke-vestlige oprindelse, medens 1.864 var af vestlig oprindelse.

 

Blandt de ikke-vestlige udgjorde Tyrkerne den største gruppe blandt de muslimske lande med 3.171 personer efterfulgt af pakistanerne med 1.713 personer.

 

Langt hovedparten af de ikke-vestlige indvandrere og efterkommere bor i Brøndby Strand Parkerne, hvor de udgør 44 procent af beboerne, medens vestlige indvandrere udgør syv procent.

 

Så her er der rige muligheder for Hizb ut-Tahrir.

 

Læs også
Vejen er nu banet for et burkaforbud i Holland – det åbne samfund forsvarer sig

Jo større koncentration af ikke-vestlige muslimske indvandrere på et afgrænset område, desto større grobund for rabiate organisationer a la Hizb ut-Tahrir

 

Du kan læse meget mere på Hizb ut-Tahrirs hjemmeside her:

http://www.hizb-ut-tahrir.dk/index.php

 

Og her kan du læse mere Hizb ut-Tahrirs kvindeorganisation:

https://www.facebook.com/KvinderneHTS/photos/a.1056518554505095.1073741829.1049621408528143/1079447208878896/?type=3&theater

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…