Herning Bryde Klub fejrede sine 85 år med et DM.

Brydesporten har set større højder i Danmark, men for nogen klubber ses en fremgang i disse år. Det gælder den traditionelle brydediciplin, men i høj grad den nye under mere frie former. I Herning ser man heldigvis også stor tilgang i de helt unge rækker.

 

Mange drabelige brydekampe under dette års DM i Herning

Det var “kun” senior herrer, der skulle kæmpe om de mange medaljer, hvor alle danske klubber var mødt op. Fra de helt lette klasser, til de tunge drenge på 130 kilo eller lidt mere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Holing Idræts Center ved Herning, er til daglig rammen, om mange idræts grene i perfekte rammer. Således også ved lørdagens DM i brydning.

 

Mange nye danskere er på holdet

Det gælder i alle danske klubber, hvor store traditioner fra hjemlandet er taget med til lille Danmark af forældrene, og videre til de mange deltagere lørdag.

 

Læs også
Danmark skal spille mod Kroatien på søndag i 1/8 finalen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Respekt for kulturminister Mette Bocks beslutning om at rejse til VM i Rusland

 

 

 

 

 

 

 

 

Men det giver ekstra kolorit på madrasserne, hvor alle deltagere selvfølgelig er danske statsborgere. Herning Brydeklub med 85 år på bagen, er på vej til ny storhedstid. Det haglede ned over senior deltagerne, med mange glimtende medaljer. Tre af de lokale brydere er nu udtaget til landsholdet. Det skulle ikke undre, om der ligger EM og VM medaljer parat om få år.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…