Gribskov Kommune kaldes Nordsjællands perle – få en guide her

Gribskov Kommune betegnes af mange som Nordsjællands perle, og det er der god grund til. Vi har i samarbejde med kommunens lokalavis, Netavisen Gribskov, lavet en guide, der kan give inspiration, næste gang ferien skal besluttes.

 

Gribskov rummer mange gode sommeroplevelser, og her er et kort udpluk af ting, der er værd at sætte kryds i kalenderen for.

 

Fest og farver

Er du til lange aftener med lidt for megen indenborde behøver ud ikke kigge længere end til Gilleleje, hvor der hvert år holdes Gilleleje Festival. Det er en to dage lang fest for det voksne publikum, og et fast mantra for arrangørerne er hygge, samvær og god dansk rock.

 

Er du nostalgiker, så er det altid værd at kigge forbi Græsted Veterantræf, der hvert år inviterer inden for til et væld af gammel mekanik, veteranbiler og andet, der hører en fjern fortid med rock’n’roll, lange skørter og hurtige dansetrin.

 

En dag i naturen

En rolig dag er en dejlig dag, og er du til sommer og sol, så byder Gribskov på indtil flere lækre strande. Både Tisvilde, Rågeleje og Gilleleje har sandstrande og tilhørende forretninger og boder, så det er svært at gå galt.

 

I skoven Grib Skov, ja kommunen er opkaldt efter sin største skov, finder man – ud over et væld af dyr og fauna, Esrum Kloster, der siden vikingetiden har fungeret som kloster. Det gør det dog ikke i dag, men der bliver hen over sommeren holdt feriemarkeder og udstillinger, der er værd at køre langt efter.

 

Alternativt er et besøg i Rusland også værd. Og nej, det er ikke det store rige mod nordøst, men i stedet et fredet hedeområde, hvor blandt andet Tegners Museumpark har til huse. Her kan man opleve både statuer og unik hedeområde.

 

Sidst, men ikke mindst, kan det hurtigt give mening at tage forbi kommunens netavisen, Netavisen Gribskov, der har en fast “det-sker guide“, så man kan holde sig opdateret med, hvad der ellers finder sted året rundt.

 

Foto: Netavisen Gribskov.

 

Læs også
Tjek udløbsdatoen på dit EU-sygesikringskort inden sommerferien

https://www.netavisengribskov.dk/wp-content/uploads/2018/08/1023x545_gilleleje_strandbakker-1.jpg

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…