En dag vil der være så mange muslimer, at fransk lov bliver udskiftet med sharia, siger fransk politiker

PARIS: Jeg har ingen følelser til overs for Islam. Jeg er totalt ligeglad med Islam. Så længe islamisterne  bliver hjemme hos sig selv. Men i mit eget land vil jeg ikke have dem.

 

Sådan indleder den franske politiker Gilbert Collard, der er medlem af Nationalforsamlingen, en mail på Internettet. Og han fortsætter:

 

Jeg er meget negativ over for Islam. For mig er det ikke en religion.

 

Ordet Islam betyder “underkastelse”, og følgelig er det ethvert frit menneskers ret at sætte sig til modværge.

 

Islam har aldrig bidraget med noget i mit land. Ingen litterære værker, ingen musicals, ingen malerier eller skulpturer. Ingen arkitektoniske mesterværker. Ingen moske kan stå mål med katedralen i Chartres.

 

Smittet af de sygelige kampagner for “fredelig sameksistens”nedbrydes al modstandskraft. Om tredive år vil der være tilstrækkelig mange muslimske vælgere til at indsætte en regering, som vil lade fransk lov udskifte med sharia.

 

Alle europæere bør tage ved lære af mine advarsler. Men med retsvæsenets og mediernes politiske korrekthed kan man have sine tvivl. Så send min mail videre til flest  mulige, skriver Gilbert Collard.

 

Han er valgt til Nationalforsamlingen for Front National, men det kan næppe afholde læsere af Den Korte Avis fra frit at tage stilling til, i hvilket omfang de er enige eller uenige med den franske politiker fra den indvandrerskeptiske højrefløj.

 

Kjeld B. Nilsson er bosat i Paris

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…