Forlystelse amok på Bakken – 12-årig dreng snurrede 100 gange rundt og fik indre blødninger

Nordsjællands politi har i dag afspærret forlystelsen “Skyroller” med henblik på undersøgelse for fejl. Årsagen hertil er, at en 12-årig dreng i weekenden er kommet til skade.

 

“Vi ved nu, at det var på grund af turen i flyet, at han pådrog sig skaderne. Han blev udsat for et voldsomt g-tryk, som gav ham blødninger i hovedet og gjorde ham delvist blind,” siger Jan Hedager fra politiet til B.T.

 

Der er endnu ikke har fået underretninger fra lægerne om, hvorvidt skaderne på drengens syn bliver varige eller ej, siger han.

 

Forlystelsen giver brugeren mulighed for at selv at styre nogle vinger på et “fly”, hvilket vil få flyet til at dreje om sin egen akse.

 

Drengen var under turen blevet dårlig og havde sluppet de styrende håndtag. I stedet for at gå i “neutral” stilling havde flyet fortsat rotationerne og drengen endte med at snurre over 100 gange rundt på hovedet, skriver politiet i en pressemeddelelse.

 

Drengen blev efterfølgende dårlig og en kammerat sørgede for underretning af drengens forældre. Drengen blev kørt til sygehuset, hvor han fik konstateret blødninger i hovedet og som følge heraf lettere blindhed.

 

Ved politiets henvendelse ved forlystelsen i dag, havde ejeren selv lukket forlystelsen som følge af en teknisk fejl. Politiet i Nordsjælland har valgt at opretholde lukningen og foretage afspærring med henblik på tekniske undersøgelser af forlystelsen.

 

Årsagen til de mange rotationer og sammenhængen med drengens skader skal undersøges i de kommende dage.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…