Video: TV-reporter befinder sig blandt illegale afrikanske immigranter – pludselig forsvinder hun fra billedet, og der lyder et skrig

Alt er klart til at sende direkte i italiensk TV. Journalisten Francesca Parisella er sammen med et kamerahold taget hen til Rom hovedbanegård. Det er aften og her ligger et stort antal illegale afrikanske migranter med pap og tæpper for at sove. Men de vil tilsyneladende ikke fotograferes. Optagelserne ender med et dramatisk overfald.

 

Migranterne foran Stazione Termini er blot nogle af de tusindvis af illegale migranter fra Afrika, som er strømmer over Middelhavet til Italien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidste år kom der over 180.000, og i år er der i de første fire måneder kommet endnu flere end i de samme måneder året før. Kun 3 procent anerkendes som flygtninge. Og et ukendt antal bliver slet ikke registrerede.

 

De mange illegale afrikanere sætter deres præg på Italien.

 

Francesca Parisella står i Via Marsala i Rom. Foran hovedbanengården sover mange migranter.

Læs også
Video: Vera Lynn holdt modet oppe hos sodaterne under Anden Verdenskrig – hør hende synge: “We will meet again”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Journalisten rapporterer direkte fra stedet. Hun fortæller blandt andet, at mange af de illegale vil til Milano og andre norditalienske byer for at komme videre til Nordeuropa.

 

Læs også
Video afslører menneskesmuglernes nye vej til at få illegale afrikanere ind i Europa

Pludselig ryster billedet voldsomt, nogen må slå til kameraet og journalisten råber: “Vi bliver angrebet”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Afrikansk indvandrer satte ild til bus, hvor skolebørn var lukket inde – det skete i protest mod stram udlændingepolitik

Derefter kan man fornemme at holdet løbet. Journalisten råber: “Du er vanvittig” og der lyder et høj skrig.

 

De chokerede TV-værten følger chokeret og rådvild med fra studier. Til sidst får man at vide, at Francesca er i god behold i en bil, og at politiet er på stedet:

 

 

Videoen er fra 2017 og har tidligere været bragt i Den Korte Avis

http://www.krone.at/welt/reporterin-bei-livedreh-ueber-migranten-attackiert-schock-in-italien-story-567949
denkorteavis.dk/2017/kun-3-procent-af-migranterne-fik-ophold-i-italien-som-rigtige-flygtninge-problemet-med-illegale-indvandrere-er-ved-at-komme-helt-ud-af-kontrol/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…