Det folkelige oprør i udlændingepolitikken tvinger stadig flere politikere til at følge med – nu prøver selv SF-formanden at ligne en strammer

Foto: Folketinget og Steen Raaschou

Danskerne har gjort oprør mod fortidens udlændingepolitik. De har presset partierne mere og mere væk fra den politiske korrekthed.

 

Presset fik Socialdemokratiet til at foretage en dramatisk kovending i udlændingepolitikken.

 

Partiformand Mette Frederiksen, der oprindelig var inkarnationen af politisk korrekthed, sprang ud som strammer.

 

Og nu er turen sågar kommet til SF’s formand Pia Olsen Dyhr. Selv hun forsøger nu at ligne en strammer.

 

Tiderne skifter

 

Modbydeligheder fra venstrefløjen

SF har ellers igennem mange år væltet skældsord ud over de mennesker, der har kæmpet for stramninger i udlændingepolitikken. Men nu har man set lyset.

 

Det fremgår af et indlæg, som Pia Olsen Dyhr har skrevet sammen med Halime Oguz og Ahmad Mahmoud (Jyllands-Posten 8.3.18).

 

SF’erne er nået frem til, at sharia ikke hører hjemme i det danske samfund. De har opdaget, at venstrefløjen har haft berøringsangst i forhold til undertrykkelse i muslimske familier. Fantastisk!

 

Det har de kun været lidt over et kvart århundrede om at finde ud af.

 

Så længe er det siden, at andre begyndte at tale om konsekvenserne af masseindvandringen fra ikke-vestlige, overvejende muslimske lande.

Læs også
Inger Støjberg vraget – både Venstre og Socialdemokratiet glider nu væk fra den stramme udlændingepolitik

 

Men bedre sent end aldrig.

 

Det ville nok være på tide at give en uforbeholden undskyldning over for alle de gode mennesker, der tog debatten i tide og blev ’belønnet’ med modbydeligheder fra venstrefløjen. Den kommer nu nok ikke.

 

Pres fra vælgerne

Når Pia Olsen Dyhr nu udsender disse nye signaler, må det tages som udtryk for, at selv mange af SF’s vælgere har fået nok.

 

Som andre dele af befolkningen vil de ikke finde sig i, at deres land bliver ødelagt af politisk korrekte ideer.

 

Politikerne kan ikke længere kontrollere denne bevægelse. De bliver nødt til at følge med. Og så opdager de heldigt nok, at de i virkeligheden er strammere i udlændingepolitikken.

 

Læs også
Karsten Hønge har snydt vælgerne – har SF-formand Pia Olsen Dyhr været medvidende eller aktiv deltager?

Selv hos De Radikale ser man lidt af det samme. Partiets leder Morten Østergaard er begyndt at hviske, at massetilstrømningen måske ikke er helt den velsignelse, som man har proklameret.

 

De socialdemokratiske partier

I andre lande ser man lidt af det samme.

 

Langt de fleste socialdemokratiske partier i Europa er gennemsyret af politisk korrekthed. Socialdemokratiet i Danmark har hidtil stået meget alene med sin strammerlinje.

 

Men nu er nogle af de europæiske socialdemokrater ved at opdage, at de er på dødskurs. Senest blev det bekræftet ved valget i Italien.

 

I Tyskland har socialdemokraterne i SPD også stadig sværere ved at skjule, at vælgerne straffer dem på grund af udlændingepolitikken.

 

Ved valget i september sidste år fik partiet det dårligste resultat siden Anden Verdenskrig.

Læs også
De Radikale angriber Socialdemokratiets udlændingepolitik og sender Mette F. i krise

 

Nu er det kun en skygge af sig selv – i meningsmålingerne ligger det side om side med det indvandringskritiske højrefløjsparti AfD.

 

Omsider begynder klokkerne at ringe i partiet:

 

Dets næstformand Manuela Schwesig sagde i går til avisen WELT AM SONNTAG:

 

”Vi må alle, også SPD, indrømme, at vi må føre en stærkere og ærligere debat med folk om de faktiske grænser for integration.”

 

Sund fornuft i befolkningen

Der er ingen grund til at tro, at det folkelige oprør i udlændingepolitikken stopper. Problemerne vil fortsætte med at hobe sig op.

 

Læs også
Udlændingespørgsmålet er nøglen til dansk politik – derfor står Morten Østergaard og fryser i kulden

I Danmark vil indvandrere og efterkommere i de kommende årtier udgøre en stigende andel af den samlede befolkning.

 

Det fører i retning af større og stærkere parallelsamfund. Det er helt urealistisk at tro, at regeringens ghettoplan kan forhindre dette.

 

En udvikling med meget alvorlige konsekvenser er sat i gang i det danske samfund. Blandt andet takket være Pia Olsen Dyhr, Morten Østergaard og de andre, der sværtede dem, som råbte vagt i gevær.

 

Nu er det ekstremt svært at rette op på deres svigt. Og så kunne det endda være gået langt værre, hvis der ikke havde været så megen sund fornuft og modstandskraft i den danske befolkning.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…