Den tyske asylpolitik har kostet en stribe unge kvinder livet

Merkels asylpolitik har kostet det tyske samfund dyrt. Ikke bare på det store plan. Men også i form af menneskelige tragedier, der kunne have været undgået, hvis landet havde haft bedre styr på sine grænser.

 

Den lemfældige asylpolitik har således kostet en stribe unge kvinder livet. Dræbt af gerningsmænd, som slet ikke burde være i Tyskland.

 

Ofrene

For nylig blev den 14-årige Susanna Feldman voldtaget og myrdet af en iraker, der var blevet afvist som asylansøger, men ikke udvist.

 

I oktober 2016 blev den 19-årige Maria Ladenburger voldtaget og myrdet af en afghaner, der slet ikke burde være kommet ind i Tyskland. Han havde nemlig allerede søgt asyl i Grækenland.

 

I december 2017 den 15-årige Mia Valentin fra Kandel stukket ihjel af en afghaner. Hans asylansøgning blev afvist i februar 2017, men han blev ikke udvist, fordi han angiveligt ikke havde nogen papirer.

 

I august 2017 blev den 33-årige Lica L. myrdet af en mand fra Mali. Selv om hans asylansøgning blev afvist, blev han ikke udvist, fordi han ikke havde papirer.

 

I marts 2018 blev den 17-årige Mireille Bold dræbt af en asylansøger fra Afghanistan. Hans ansøgning var blevet afvist, men han blev ikke udvist.

 

Der findes også ældre kvinder blandt ofrene. For eksempel den 84-årige Maria Müller, der blev tæsket ihjel med sin egen rollator. Morderen fra Cameroun havde søgt asyl i Belgien, men fik afslag. Så søgte han bare asyl i Tyskland og fik lov at blive dér.

 

Ude af kontrol

Disse tragiske begivenheder har gjort stort indtryk på tyskerne.

 

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

De føler med ofrene. Og de har det meget dårligt med, at de nu lever i et samfund, der er kommet så meget ud af kontrol.

 

Tyskerne ønsker lov og orden, fred og styr på tingene. De hader det, man på tysk benævner ”Kontrollverlust” (kontroltab).

 

Men det er, hvad de har fået med Angela Merkels udlændingepolitik.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…