Angreb på Springare og Felix: De krænkelses-parate har fede tider i Sverige

Peter Springare og undervisere, som angriber Felix (YouTube)

Det er efterhånden en gammel nyhed, at ytringsfriheden har trange kår i Sverige.

 

Med lige dele undren og uro har man på vores side af Øresund kunnet følge den nærmest selvmorderiske kulturelle kurs vores broderfolk har været på de senere år.

 

En selvmordskurs, der som grundlæggende elementer består af masse-import af muslimske migranter, afskrivning og desavouering af egen kultur i kombination med en nærmest totalitær politisk korrekthed.

 

Den særlige svenske politiske korrekthed gør selv forsigtig kritik af den hovedløse muslimske indvandring og de massive kriminalitetsproblemer den har affødt, til racisme – og grovkornet humor og samfundskritik i kunstnerisk form, bliver mødt med forbud og censur.

 

Dan Park

Mange vil huske, hvordan den svenske gadekunster Dan Park for få år siden fik sine billeder konfiskeret af politiet med henblik på destruktion, og han selv blev idømt flere måneders fængsel for sin kunst, fordi professionelt krænkede fra det Afrosvenske Riksforbund påstod, at Dan Park og hans værker var racistiske.

 

Peter Springare

For to år siden var det efterforskningsleder ved politiet i Örebro, Peter Springare, der blev meldt til politiet af sin egen ledelse, fordi Springare i en facebook-opdatering havde påpeget, at politiet brugte alle sine ressourcer på kriminalitet begået af indvandrere, og at alle fornavne på de mistænkte i grove volds- og voldtægtssager, der lå på hans bord, var udenlandske (muslimske).

 

Felix

Nu er den så gal igen, og endnu en gang har en svensker fået ørerne i maskinen for at pege på fakta: Felix, en studerende ved Kungliga Tekniska Högskolan (KTH), udarbejdede et faktablad om indvandreres massive overrepræsentation ved voldtægter, efter en diskussion med to medstuderende.

 

Under en forelæsning cirkulerede faktabladet rundt blandt de studerende, hvilket fik en kvindelig studerende med afrikansk baggrund til at rejse sig og råbe ”racist” og ”nazist”, hvorefter hun tilkaldte adskillige mænd – også med afrikansk baggrund – der stod parat til at passe Felix op efter forelæsningen.

 

Resultatet? Felix blev frosset ud af sine medstuderende og to undervisere på KTH troppede op til en forelæsning (se videoen neden for), hvor de roste Felix´ medstuderende for deres ageren og lovede at sætte ind over for ham.

Læs også
Facebook truer med lukning af Trykkefrihedsselskabets side for at nævne Tommy Robinsons navn

 

Men ikke nok med det: En gruppe studerende med indvandrerbaggrund, satte himmel og jord i bevægelse for at få ham smidt ud af KTH – hvilket var lige ved at ske, var netavisen Fria Tider ikke gået ind i sagen.

 

Felix nåede dog at blive indkaldt til en alvorlig samtale med skolens ledelse, som indskærpede ham, at han ikke skulle fremsætte fakta, hvis disse fakta kunne krænke andre.

 

Denne groteske politiske korrekthed, hvor fakta enten er noget man selv vælger – som når svenskerne påstår, at køn er en social konstruktion og sprogligt ophæver kønsforskelle ved at indføre et påtvunget ”hen” i stedet for ”han” og ”hun” – eller man helt fejer fakta til side, fordi andre kan føle sig krænket af dem, som i tilfældet Felix, er blevet den nye, åbne flanke i forsvaret for ytringsfriheden.

 

De krænkelsesparate har fede tider i et Sverige, der udvikler sig i stadig mere totalitær retning, og hvor enhver med indvandrerbaggrund og/eller LGBT-præferencer frit kan smide det kombinerede nazi-racisme-kort, hvis de føler sig krænket af fakta.

 

Selv på de højere læreranstalter, hvor viden og fakta burde være i højsædet. På kort sigt lukker man munden på de fleste kritikere. På længere sigt lukker man endegyldigt retsstaten Sverige.

 

https://youtu.be/9GHLR2h1Z8E

Læs også
Ytringsfrihedens endeligt i Canada

 

Links:

https://www.facebook.com/peter.springare/posts/10208300682343230?pnref=story

http://nyheder.tv2.dk/udland/2017-02-08-politianmeldt-betjent-svarer-igen-jeg-behoever-ikke-holde-min-kaeft

http://www.friatider.se/student-tog-fram-fakta-om-invandrarbrott-riskerar-st-ngas-av-fr-n-kth

https://soundcloud.com/friatider/kth-forsta-motet

 

Aia Fog, Formand for Trykkefrihedsselskabet

 

www.trykkefrihed.dk

 

 

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…