200 afrikanere angriber og ydmyger politifolk – betjentene må opgive at gennemføre udvisning

Arkiv, (skærmprint fra You Tube)

Politikere over hele Europa taler meget om, at de vil skrue op for udvisning af afviste asylansøgere. Men i praksis er det småt med resultaterne.

 

Nogle gange afviser hjemlandet at modtage dem.

 

Nogle gange kæmper asylansøgerne med alle midler for at forhindre udvisningen.

 

Det kan blive så voldsomt, at myndighederne må opgive udvisningen. Asylansøgere overtager simpelt hen magten og tvinger politiet på tilbagetog.

 

Staten er ikke længere herre i eget hus.

 

Afrikanere gik amok

Forleden gik det helt galt, da tyske politifolk skulle have fat i en asylansøger fra Congo for at få ham ud af landet. Betjentene måtte tage flugten under ydmygende omstændigheder.

 

Natten til mandag sendte politiet tre patruljevogne til asylcenteret i Ellwangen i delstaten Baden-Württemberg.

 

De fik fat i den 23-årige mand fra Congo og satte ham ind i en patruljevogn for at køre ham væk. Men så mistede betjentene kontrollen med situationen.

 

200 afrikanske asylansøgere omringede hurtigt patruljevognene og gik til angreb på politifolkene!

 

En betjent beskrev begivenhederne således:

Læs også
Dansk Folkeparti slår alarm: Regeringen er ved at underskrive en erklæring, der kan medføre nordafrikansk indvandring til Danmark

 

”De var så aggressive og truede os stadig tydeligere, så vi måtte slippe manden og trække os tilbage til et vagtlokale.”

 

Afrikanerne slog så kraftigt løs på patruljevognen, at den blev beskadiget. Det var ikke muligt for betjentene at tilkalde forstærkninger, fordi det ville have taget for lang tid.

 

Betjente tvunget til at adlyde

Så fulgte ydmygelsen.

 

Afrikanerne sendte en vagtmand hen til betjentene med et ultimatum:

 

Hvis de ikke inden for to minutter sørgede for at låse den 23-årige congolesers håndjern op, ville asylansøgerne storme porten til vagten.

 

Læs også
Afrikanere forsøgte at få fem barnevogne med en bus – da de fik nej, gik de amok

Betjentene valgte at adlyde. Vagtmanden blev sendt tilbage med en nøgle, og congoleseren blev befriet fra sine håndjern.

 

Han tog straks flugten, og ingen aner, hvor han nu befinder sig. Det menes, at han bare lever illegalt videre i Tyskland.

 

Politikerne svigter

Myndighederne har slet ikke styr på, hvem og hvor mange der befinder sig i landet uden at have tilladelse til det.

 

Politikerne har ansvaret for denne fuldkommen uholdbare situation. De lader gang på gang politifolk i stikken, fordi de bliver sendt ud på umulige opgaver.

 

Denne congoleser og hans kammesjukker skulle aldrig være lukket ind i landet. Og politifolk skulle ikke sendes ud på missioner, som de ikke har de tilstrækkelige magtmidler til.

 

Der er noget helt sygt over, at betjente tvinges til at lystre hæmningsløse voldsmænd. Det er ikke kun betjentene, der ydmyges. Det er retssamfundet.

Læs også
Video: TV-reporter befinder sig blandt illegale afrikanske immigranter – pludselig forsvinder hun fra billedet, og der lyder et skrig

 

https://www.bild.de/news/inland/abschiebung/abschiebung-verhindert-55573884.bild.html#remId=1569820836871073847

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…