Seks ‘unge’ overfaldt tilfældig mand og trampede ham i ansigtet for at få penge til burgere – nu sker der noget

Seks varetægtsfængslet for brutalt overfald

Københavns Politi – 2017-10-11 21:26 CEST

Københavns Politi slog tirsdag formiddag til mod flere adresser på Københavns Vestegn og anholdte en gruppe unge mænd i alderen 17-18 år, idet de mistænkes for et særdeles voldeligt røveri mod en 24-årig mand fra København.

 

Overfaldet fandt sted på Amager Torv d. 23. september 2017 kl. 00:56, hvor offeret var i færd med at hæve penge ved en hæveautomat.

 

De seks gerningsmænd frarøvede offeret de penge han netop havde hævet og overfaldt ham med slag og spark, ligesom flere af gerningsmændene hoppede op og trampede offeret i ansigtet.

 

I første omgang slap gerningsmændene væk og udbyttet blev kort efter omsat til burgere.

 

Videoovervågningen på stedet, som har indfanget selve overfaldet og den efterfølgende flugt er så knivskarp, at lokalkendte kolleger fra Københavns Vestegns Politi har kunnet hjælpe med at identificere dem.

 

De seks anholdte er sigtet for røveri og vold af særlig rå, brutal og farlig karakter. Begge sigtelser har en strafferamme på op til 6 års fængsel. (Straffelovens § 288, stk. 1 og 245, stk. 1)

 

Onsdag blev de seks mistænkte fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Byret, hvor der blev afsagt kendelse om varetægtsfængsling i 13 dage.

 

Videoovervågningen spiller ofte en stor rolle i opklaringen af overfald og røverier begået på åben gade, men at selve overfaldet bliver filmet i en så god kvalitet at man kan genkende gerningsmændene og adskille hver enkelt slag og spark fra hinanden hører til sjældenhederne.

 

Vestegnens Politi

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…