Ti ‘uledsagede flygtningebørn’ bor i luksuslejligheder og koster millioner – mens danskere mangler boliger

Google Map

Medens danskere forgæves leder efter boliger, der er til at betale, står alle kasser åbne, når det gælder såkaldt uledsagede asylbørn.

 

Hvilket vil sige unge op til atten år.

 

Således betaler Frederiksberg Kommune i øjeblikket hver måned 670.000 kroner til Dansk Flygtningehjælp, som har installeret ti uledsagede asylansøgerbørn i teenagealderen i ombyggede luksuslejligheder ved Frederiksberg Allé, skriver Ekstra Bladet

 

Det svarer til en månedlig udgift på 67.000 kroner per asyl-teenager. Eller en årlig udgift for skatteborgerne på lidt over otte millioner kroner for at huse de ti teenagere.

 

Dansk Flygtningehjælp: Det er skam en helt almindelig pris
Den månedlige husleje for hver af de ti asyl-teenagere varierer mellem 20 og 25.000 kroner. Det er således Dansk Flygtningehjælps personaleudgifter, der får den samlede pris op på 67.000 om måneden for hver af de ti teenagere.

 

Men det er der ikke noget usædvanligt i, mener man i Dansk Flygtningehjælp.

 

”Det er faktisk en helt almindelig pris. Og det er selvfølgelig et gennemsnit over nogle år,” forklarer chefen for Integrationsnet under Dansk Flygtningehjælp, Hans Christian Knudsen, til Ekstra Bladet og fortsætter:

 

”Nogle måneder skal vi måske have døgnbemanding, fordi er der en, der har selvmordstanker eller har problemer, og så skal vi trække rigtig meget på personalet. Så bliver det hurtigt meget dyrt. Derudover kommer husleje, administration og så videre. Så det er et gennemsnit.”

Når man kan finde herop fra Syrien og Eritrea, så …
Udgifterne for de ti unge asylansøgere vækker forundring og forargelse blandt politikerne på Frederiksberg Rådhus.

 

Især er Dansk Flygtningehjælps personaleudgifter en torn i øjet på blandt andre rådmand og Liberal Alliances udlændingeordfører på Christiansborg, Laura Lindahl, som ifølge Ekstra Bladet finder prisen ”grotesk og urimelig høj.”

 

Hos Venstre lægger medlem af kommunens børneudvalg, Malene Barkhus, ikke fingre imellem:

 

”I Venstre har vi længe været stærkt forargede over prisen på det tilbud. Vi stiller et meget kritisk spørgsmål ved antallet af personale i forhold til antallet af uledsagede flygtninge. Der er historier om unge, som dårligt nok får lov til at finde biblioteket uden støtte,” siger Malene Bakhus til Ekstra Bladet og fortsætter:

Læs også
DR og TV2 fortier en af de vigtigste afsløringer i lang tid: Integrationen af indvandrere fungerer overhovedet ikke

 

”Hvis man har fundet herop hele vejen fra Syrien eller Eritrea, så kan man nok også finde Frederiksberg Bibliotek. Det virker som en unødig klientgørelse af nogle unge personer, som ellers kan en del selv.”

 

De er slet ikke så stakkels endda
Som Malene Barkhus er inde på, så er spørgsmålet, hvor stort et behov man har for hjælp, når man selv har kunnet finde helt op til Danmark fra Eritrea og Syrien.

 

Samme holdning giver Laura Lindahl udtryk for over for Ekstra Bladet.

 

Utallige sager viser da også, at de stakkels uledsagede asylbørn slet ikke er så stakkels endda.

 

Det fik blandt andre et dansk kærestepar at føle, da de fredag aften den 16. juni blev overfaldet ved Christiansborg af en bande på seks uledsagede asylbørn fra Marokko, som ville røve mandens ur.

 

De havnede begge på hospitalet. Manden med en flænge i hovedet efter en knust flaske. Også hans kæreste fik en hård medfart.

 

Læs også
Det skændige mord på Nedim Yasar udstiller, hvor forrykt den politiske korrekthed er

Overfaldsmændene kom fra børneasylcentret i Gribskov, hvor de blev afleveret efter endt afhøring hos politiet.

 

Sexovergreb med videre på Langelandsfestivalen begået af såkaldte uledsagede asylbørn fra børneasylcentret på Langeland samt en række sager om vold taler deres eget tydelige sprog.

 

Fakta er, at langt de fleste er unge mænd
Det stakkels uledsagede flygtningebarn med en bamse eller en dukke er slet og ret en myte.

 

Fakta er, at langt de fleste såkaldt uledsagede flygtningebørn er unge mænd mellem seksten og atten år.

 

Tal fra Udlændingestyrelsen taler deres eget tydelige sprog.

 

Blandt de 2.144 såkaldt uledsagede mindreårige asylbørn under atten år, som i 2015 søgte asyl i Danmark var de 70,5 procent eller i alt 1.512 unge mænd mellem seksten og atten år.

 

Lægger man de 143 kvinder i samme aldersgruppe til, kommer antallet af uledsagede asylbørn mellem seksten og atten år op på 1.655 personer og udgjorde dermed 77,2 procent af samtlige.

Læs også
De politisk korrekte er præget af angst og irrationelle holdninger – derfor siger befolkningerne fra

 

Det samme billede har gjort sig gældende år efter år. I 2014 udgjorde de seksten-atten årige 80 procent, i 2013 udgjorde de 82 procent og ligeledes 82 procent af samtlige uledsagede asylbørn i 2012.

 

Det er således ikke uden grund, at man på børneasyltre har problemer med druk og vold, hvilket blandt andet har været tilfældet på det nu nedlagte børneasylcenter i Vestervig i Thy samt på børneasylcentret på Langeland.

 

Læs hele artiklen i Ekstra Bladet her:
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/bor-paa-fine-adresser-flygtningeboern-koster-hver-67000-kroner-om-maaneden/6755084

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…