Drenge terroriserer et boligområde – mor måtte flygte med sin barnevogn på grund af angreb

Google Maps

 

Nytåret har traditionelt været en munter tid. Men flere steder i Danmark og andre lande oplever man, at der er kommet en ny og ubehagelig stemning ind.

 

Der er grupper, som ikke sender fyrværkeri op i luften, så det kan tage sig festligt ud. I stedet retter de fyrværkeriet direkte mod andre mennesker, som de på den måde udsætter for fare.

 

Det er afstumpet og asocialt – og langt fra normal skik og brug i Danmark.

 

Drenge på bare 8-14 år

I boligområdet Æblehaven i Roskilde har de i høj grad mærket denne udvikling. Her har grupper af drenge på bare 8-14 år rendt rundt og sendt fyrværkeri direkte mod beboere – nogle gange også mod hinanden.

 

For nylig måtte en mor flygte med sin barnevogn, fordi hun blev beskudt. Nogle bilister har ikke kunnet stige ud af deres biler af samme årsag.

 

Roskilde Avis har talt med en beboer, som de giver det falske navn Anders Christensen for at beskytte ham. Han fortæller, at han har sagt til drengene, at de skal lade være med at skyde på folk.

 

Det eneste, der kom ud af det, var, at de begyndte at skyde på ham. Han fortæller:  ”Mine børn tør slet ikke gå ud mere, fordi de bliver angrebet. Mig skyder de også regelmæssigt efter, fordi jeg har sagt noget til dem. Det er et held, at ingen er kommet til skade endnu.”

 

Voldelige tendenser

Sporadiske besøg i området fra politiet hjælper ikke noget, siger han. I samme øjeblik patruljevognen er væk igen, går drengene i gang med deres skyderier.

 

Anders Christensen har en video med moderen, der måtte flygte med sin barnevogn. Han har også optagelser af drenge, der render rundt med bomberør, som de retter mod hinanden, mod andre folk, mod altaner og vinduer.

Læs også
Mand huggede pludselig vildt løs med kniv mod ung soldat i Wien – noget tyder på islamisk terror

 

Det er trist, at beboerne nærmest skal opleve nytårstiden som en plage. Endnu værre er det selvfølgelig, hvis drengenes voldelige tendenser også viser sig året igennem.  Anders Christensens fremstilling kunne tyde på, at problemerne rækker langt ud over nogle få nytårsdage.

 

http://roskilde.lokalavisen.dk/smaa-drenge-skoed-paa-beboere-/20170105/artikler/701059935/1617

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…