En skole blev stukket i brand – nu efterlyser politiet denne mand

Foto: Politiet

 

Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der kan genkende en formodet gerningsmand fra branden på Sødalskolen på Louisevej i Brabrand den 21. oktober. Manden er fanget på skolens videoovervågning ved det sted, hvor branden opstod.

 

Lørdag den 21. oktober kl. 20.50 modtog vagtcentralen melding om, at der var brand i et depot på Sødalskolen i Brabrand. Få minutter senere var politi og brandvæsen til stede, der hurtigt kunne slukke branden. Depotet nåede at udbrænde, ligesom der kom skader på skolens bibliotek, som ligger i forlængelse af depotet.

Efterforskningen har vist, at branden var påsat, og at gerningsmanden sandsynligvis har skaffet sig adgang via en rampe, der fører ind til det nu udbrændte depot. Der var overvågning på rampen, som har fanget den formodede gerningsmand på video. Da det ikke er lykkedes Østjyllands Politi at identificere gerningsmanden, beder politiet nu offentligheden om hjælp.

– Vi vil meget gerne i kontakt med borgere, der kan lede os i retning af den mand, vi mistænker for at stå bag branden på Sødalskolen. Vi er overbeviste om, at manden på videoen også er den brandstifter, vi leder efter. Når vi kigger videoovervågningen igennem, kan vi se, hvordan han løber til og fra det sted, hvor branden er opstået, og til sidst betragter udviklingen på afstand. Så har man oplysninger om manden på overvågningen, hører vi gerne om det på 114, siger politikommissær og efterforskningsleder Peter Grove Munk, Østjyllands Politi.

Signalement:

  • Yngre mand
  • Muligvis lys i huden
  • Iført grå hættetrøje med lynlås, tallet 58 anført på brystet
  • Desuden iført mørke bukser og blå sko med hvide såler
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…