Sådan holder vi helst ferie i Danmark

Foto: Tornøes Hotel, Kerteminde

Over halvdelen af danskerne foretrækker at tjekke ind på hotel, kro eller slot under ferien i Danmark. Det fastslår Epinion i en ny undersøgelse.

 

60 procent af alle danskere vil helst på hotel, kro eller slot, når de holder ferie i Danmark. Det viser en ny markedsanalyse fra Epinion.

 

Ifølge Jørgen Christensen, direktør hos Small Danish Hotels, er der tale om historisk stor interesse for denne type ferieophold.

 

“Efterspørgslen på kro-, hotel- og slotsophold har aldrig været større, og det gælder i virkeligheden både for danske og udenlandske gæster. Med de her tal in mente har vi store forventninger til sommeren,” siger han.

 

For parrejsendes vedkommende er tendensen endnu større ­– hele 75 procent af danske par foretrækker således at indlogere sig på hotel, kro eller slot på indlandsferien. Til sammenligning viser analysen fra Epinion, at næstflest danskere ­– 39 procent –­ foretrækker at leje sommerhus eller ferielejlighed i forbindelse med ferie i Danmark.

 

“Der er flere årsager til, at danskerne har forelsket sig i kro-, hotel- og slotsophold, men trenden med dansk mad, kunst, kultur og by- og badeferie i det autentiske Danmark bidrager i hvert fald stort til at fylde gæster i hotelværeæserne. Desværre ved vi også, at de senere års mange terrorangreb har indflydelse på, at danskerne vælger at blive hjemme,” siger Jørgen Christensen.

 

Undersøgelsen er baseret på i alt 1.008 webbaserede interviews blandt danskere på 18 år eller derover. Besvarelserne er indsamlet via Epinions Danmarkspanel i perioden fra den 15. februar til den 24. februar 2017. Undersøgelsen er udarbejdet på vegne af Small Danish Hotels.

 

For yderligere information kontakt Small Danish Hotels’ direktør, Jørgen Christensen, på telefon 21 67 44 55 eller mail [email protected]

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…