Real Madrid har lavet en aftale med et arabisk firma om at sælge fan-artikler – man skal bare lige fjerne noget i klubbens logo, der støder muslimer

You Tube

 

Den berømte fodboldklub Real Madrid har lavet en aftale med et arabisk firma, som skal markedsføre klubbens fan-artikler i en stribe arabiske lande.

 

Men firmaet har fået ind i kontrakten, at der skal ændres i Real Madrids logo på de fan-artikler, der skal sælges: tøj, flag, bolde osv.

 

Klubbens normale logo er en kongekrone med et ganske lille kors i toppen. Men det lille kors skal væk, siger det arabiske firma – ellers kan man ikke sælge produkterne i de arabiske lande.

 

Beskeden er altså, at man ikke kan sælge ’vantro varer’ til arabiske muslimer. De kan ikke tåle at se selv et nok så beskedent kors.

 

Real Madrid accepteret det muslimske krav. Det har man i øvrigt gjort et par gange tidligere.

 

Muslimer kan kræve særlige hensyn

I muslimske lande og i muslimske kredse i Vesten bliver man stærkt forarget, hvis muslimske kvinder i Vesten ikke i enhver sammenhæng får lov til at optræde fuldstændig formummede i pagt med et muslimsk kvindesyn.

 

Man accepterer ikke argumenter om, at denne tilsløring bryder med hele grundlaget for menneskers samkvem i de vestlige lande. De muslimske krav skal ubetinget respekteres.

 

Men man betragter det som en soleklar muslimsk ret at få fjernet et lillebitte kors i en fodboldklubs logo. Ikke, fordi det har nogen betydning for samfundslivet i den muslimske verden. Men simpelt hen, fordi man ikke må krænke muslimer ved at fremvise et kristent symbol i deres lande.

 

Samtidig tager man for givet, at man må have en lille muslimsk halvmåne i et logo, som bruges i Vesten.

 

Læs også
Den unge kvinde havde et kors om halsen, men da jeg roste det, blev hun bange – for sig selv

Man kræver altså nogle regler for vesterlændinge og andre regler for muslimer. Hvordan hænger det sammen?

 

Muslimer står over de vantro

Det er såre simpelt: Man mener, at muslimer skal have rettigheder, som vesterlændinge ikke skal have. Ganske enkelt, fordi muslimer har den sande tro og derfor står over de vantro vesterlændinge.

 

Så det kan godt være, at Real Madrid er en af de største og mest berømte fodboldklubber i verden. Men klubben skal bøje sig for de krav, som araberne stiller i Allahs og profeten Muhammeds navn.

 

Og klubben bøjer sig – sådan som Vesten så ofte gør.

 

http://www.focus.de/sport/videos/real-madrid-champions-league-sieger-entfernt-kreuz-aus-wappen-fuer-arabischen-markt_id_6546993.html

 

http://www.krone.at/sport/real-madrid-entfernt-kreuz-aus-vereinslogo-fuer-muslimische-fans-story-550583

Læs også
BT leverer falsk historie om Den Korte Avis og sportsjournalisten Peter Møller

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…