Han råbte “Allahu akbar” og smed en jødisk kvinde ud af vinduet – i dag havde franskmændene fået nok

Parisere i tusindtal var aktive palmesøndag.

 

60.000 deltog i det årlige Marathon-løb.

 

20.000 mødte frem til et vælgermøde med den konservative kandidat Francois Fillon, der langt om længe kan se lys for enden af tunnelen og håbe på at komme videre til anden valgrunde. Ikke mindst efter at meningsmålingernes favorit Emmanuel Macron har tabt pusten og døjer med resultaterne  af, at Fillon er gået i modoffensiv.

 

 

Det gør indtryk  på vælgerne, at modstanderen konsekvent kalder ham Emmanuel Hollande for at påpege, at han vil videreføre den socialistiske præsidents  politik, som har været katastrofal for Frankrigs økonomi.

 

 

 

Politiet ventede på forstærkning

Men trods de store arrangementer og det forårsagtige skovtursvejr var der også tusindvis af parisere, der stillede op til til en protestmarch mod en radikaliseret arabers drab på en jødisk kvinde

 

 

Politiet var tilkaldt af naboer på grund af uroligheder i  araberens hjem. Men manden, der netop var løsladt fra en fængselsstraf for vold, var så aggressiv, at de menige betjente trak sig tilbage og foretrak at vente på gaden til specialudrustedede urobetjente nåede frem.

 

 

Ventetiden benyttede araber til at klatre via altanerne op til en lejlighed, hvor en jøridsk kvinde Sarah Lucy Halimi boede alene. Han sårede hende med flere knivstik, før han med råbet Allah UtAkbar kastede hende ud af vinduet på 3. sal.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

Da han blev anholdt, sagde han til urobetjentene, at han havde hævnet sine brødre og søstre  og fulgt koranens bud.

 

 

Normalt ville Saran Halimis søskende og hendes børn og børnebørn have været ret alene om at sørge over  den myrdede. Men den omstændighed at medier og myndigheder enedes om at kaste et slør over endnu et antisemitisk drab for ikke at påvirke valgkampen fik harmfulde parisere til at gå i protestdemonstration.

 

Men det kan så tilføjes, at unge, der tilsyneladende var islamister, generede demonstranterne på det groveste og truede med, at de faktisk havde kalasnikover.

 

http://www1.alliancefr.com/actualites/israel-sarah-lucie-halimi-a-ete-inhumee-a-jerusalem-6052995

 

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/227835

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…