Politimand retter hårdt angreb mod politisk korrekt politichef for at holde hånden over kriminelle muslimer

Modelfoto fra en anden sammenhæng i Tyskland

I disse dage omtaler tyske medier rystende forhold inden for politiet i Berlin.

 

Disse afsløringer bør i høj grad interessere os andre. De drejer sig nemlig om, hvor galt det kan gå, når en voldelig stammekultur fra den muslimske verden slår igennem i europæiske lande.

 

Politiskolen i Berlin har modtaget mange elever med muslimsk baggrund. Det har givet massive problemer.

 

En politimand taler om ”en atmosfære af had, vold og uvilje mod at lære”. Og han siger ligeud: ”Det er ikke kolleger, det er fjenden. Det er fjenden i vores egne rækker.”

 

Den hovedansvarlige for udviklingen på politiskolen er vicepolitidirektør Margarete Koppers. Hun beskyldes blandt andet for bevidst at sænke de faglige krav for at få flere muslimske elever ind.

 

Politichefen og de kriminelle muslimske klaner

Endnu en berlinsk politimand med mange års erfaring fra kriminalpolitiet kritiserer den politisk korrekte politichef. Det sker i et anonymt åbent brev, hvis ægthed er blevet bekræftet af politikredse i Berlin.

 

Netavisen FOCUS Online beretter om brevet.

 

Her beskyldes Margarete Koppers for at holde hånden over de arabiske klaner eller storfamilier, der dominerer det kriminelle miljø i Berlin.

 

Han henviser blandt andet til, at vicepolitidirektøren bruger den samme advokat som en af de muslimske klaner. Det sender et meget uheldigt signal, lyder det.

 

Han hævder også, at medlemmer af de kriminelle storfamilier er blevet optaget i politiet trods plettede straffeattester.

Læs også
Kriminelle arabiske klaner tager magten fra myndighederne – statsadvokat: ”De gør, hvad der passer dem”

 

Informationer om de pågældendes straffeattest skal angiveligt være holdt tilbage af vicepolitidirektøren.

 

En anden kriminalbetjent bekræfter over for FOCUS Online, at mindst én person, der forbindes med organiseret kriminalitet, er i gang med en politiuddannelse i Berlin.

 

Etnisk krig i politiet

Politimanden bag det åbne brev omtaler også de alvorlige problemer med muslimske elever på politiskolen.

 

Et eksempel: Ifølge den pågældende nægter nogle muslimske elever at deltage i svømmetræningen, fordi der kan have været en ”uren” (vantro) person i vandet.

 

Den anonyme politimand advarer også mod alvorlige konflikter mellem forskellige indvandrergrupper – herunder folk med tilknytning til forskellige kriminelle klaner.

 

Læs også
Politikerne skulle vise pressen, at der var kommet styr på kriminaliteten – så skete det eneste, der ikke måtte ske

Han kommer med en dramatisk advarsel: ”Spørgsmålet er kun, hvornår det første skud falder mellem to politifolk fra forskellige etniske grupper.”

 

’Nyttig idiot’

Det meste af kritikken mod forholdene inden for politiet i Berlin er påstande.

 

Men disse påstande kommer fra en stribe politifolk til en stribe medier såsom Die Welt, Berliner Zeitung, BILD am SONNTAG og altså FOCUS Online.

 

Tendensen er den samme i alle disse kritiske omtaler:

 

Muslimske indvandrere fra det hårde miljø i Berlin bringer en helt anden kultur ind i politiet. En kultur, der er præget af stammesamfund, voldstraditioner og fundamentalisme.

 

Disse kræfter udnytter politisk korrekte ledere som Margareta Koppers. Hun fremstilles som ’nyttig idiot’.

Læs også
99 procent af skolens elever er indvandrere – der er masser af vold mellem børn, lærere og forældre, og nu har man hyret sikkerhedsvagter

 

http://www.focus.de/politik/deutschland/anonymer-brief-lka-beamter-warnt-berliner-polizei-wird-von-kriminellen-clans-unterwandert_id_7794757.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…