Politiet søger indvandrer med ”forvrænget ansigt”, efter at 19-årig kvinde var udsat for en meget ubehagelig oplevelse på vej hjem fra bytur

Google Maps

Tidligt søndag morgen var en 19-årig kvinde på vej hjem fra en bytur i Silkeborg.

 

Det meste af tiden, mens hun gik, var hun opslugt af at tale i telefon. Men pludselig opdagede hun, at en mand fulgte efter hende.

 

På et tidspunkt gik han ud på vejen og kom op på siden af hende, mens hun gik på fortovet.

 

Heldigvis nåede hun hjem til sine forældres bolig på Lyngsøvej og dermed i sikkerhed … troede hun.

 

Men netop i det øjeblik blev hun angrebet bagfra af manden, der beskrives som en sorthåret mand af anden etnisk herkomst end dansk.

 

Han greb fat i hende og befølte hendes bryster under tøjet.

 

Hun råbte op, og samtidig blev der tændt lys. Det fik manden til at stikke af.

 

Det forvrængede ansigt

Det er ikke godt at vide, hvad situationen kunne have udviklet sig til. Men under alle omstændigheder var det jo en meget ubehagelig oplevelse.

 

Den blev ikke mindre skræmmende af, at gerningsmanden havde et ”forvrænget ansigt”. Sådan oplevede hun det i hvert fald, uden at hun har forklaret det nærmere over for politiet.

 

Hun beskriver manden som 20-25 år. Han var cirka 180 centimeter høj og almindelig af bygning. Og så var han altså af anden etnisk herkomst og havde et forvrænget ansigt – i hvert fald, mens overfaldet stod på.

Læs også
Indvandrer slog, sparkede og truede 15-årig pige – så forsøgte han at lyve sig fra det i retten

 

En gang var vi i Danmark stolte af, at både mænd og kvinder kunne færdes ret sikkert på gaden ved stort set alle tider af døgnet.

 

Men nu kommer der flere eksempler på overfald, når mænd eller kvinder går alene. For eksempel når man kommer hjem fra en bytur en tidlig morgen.

 

Den slags skader den høje tillid, som vi traditionelt nærer til hinanden i Danmark.

 

Sådan en oplevelse er selvfølgelig først og fremmest belastende for ofret. Men den rammer også alle os andre lidt, fordi den slår skår i vores frie, åbne og tillidsfulde samfund.

 

http://www.mja.dk/artikel/19-rig-kvinde-overfaldet-p-vej-hjem-fra-bytur

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…