Politiet i Frederikshavn vil nu undtagelsesvis personligt aflevere en funden genstand, hvilket ejeren garanteret ikke bliver glad for

Det gik ikke særligt godt for en ualmindelig fummelfingret butikstyv, da han i onsdags tilsyneladende fik held med at stjæle fra Aldi på Gl. Skagensvej i Frederikshavn, fremgår det af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

 

Butikstyven udnyttede personalets uopmærksomhed et øjeblik og fik held til hurtigt at bryde en montre op og stjæle en æske, som ifølge udsmykningen skulle indeholde en mobiltelefon

 

Inden personalet nåede at fatte mistanke, var han sluppet afsted med sit bytte. Troede han i første omgang, men på et tidspunkt ville han opdage, at alt, hvad han havde stjålet, blot var tom emballage.

 

Og så tabte han sin egen mobil i forretningen

Ikke nok med at den uheldige tyv troede, at han havde snuppet en spritny mobiltelefon, men blot havde fået held til at stjæle tom emballage, så havde han også tabt sin egen mobil ved montren.

 

Herefter var det en smal sag for politiet at finde frem til manden ved hjælp af indholdet i den tabte mobiltelefon og billederne fra forretningens overvågningskamera.

 

Nu kan den uheldige butikstyv i nær fremtid vente besøg af politiet, der blandt andet kommer for at aflevere hans tabte mobiltelefon.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…