Østeuropæisk blotter cyklede rundt på sort cykel og smed bukserne foran kvinder i Århus

Google Map

Søndag morgen havde tre kvinder i Århus fornøjelsen af en mand, der meget gerne ville vise dem, hvordan hans ædlere dele så ud.

 

Østjyllands Politi formoder, at der er tale om den samme mand i alle tre tilfælde.

 

En 30-årig kvinde var ude at løbe omkring kl. 8.20, da hun blev passeret af en mand på en sort herrecykel. Manden stoppede op og ventede på kvinden lidt længere nede ad vejen.

 

Hun kunne se, at manden havde taget sine bukser ned og blottet sine kønsdele. Imens lavede han stønnelyde.

 

Manden beskrives således:

 

Østeuropæisk af udseende. 40-45 år. 170 cm høj. Spinkel af kropsbygning. Kronraget. Cyklede på sort herrecykel af ældre dato.

 

Fri bevægelighed

Omkring en halv time senere var den gal igen. Her så en 32-årig kvinde en mand komme cyklende med sin penis ude af bukserne. Han beskrives som cirka 40 år gammel og spinkel.

 

Kl. 9.40 var det så en 26-årig kvindes tur til at få ’fornøjelsen’. Hun så en mand sidde på en bænk på Vester Ringgade med åbne bukser og blottet lem.

 

Signalementet var stort set det samme. Det blev sendt ud til politiets patruljer, men det lykkedes ikke at få fat i manden.

 

Det vides derfor ikke, hvorfor denne østeuropæer ikke blottede sig derhjemme, men partout skulle til Århus for at vise sig frem.

Læs også
Denne mand er sigtet for brutal voldtægt – han er udlænding og skal afhøres med tolk, som skatteyderne skal betale

 

Den fri bevægelighed i EU kan give sig mange mærkelige udslag.

 

http://jyllands-posten.dk/aarhus/politiretsvaesen/ECE9917499/blotter-paa-spil-i-aarhus-tre-kvinder-kraenket-inden-for-halvanden-time/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…