Nye tilstande i Danmark: skarpladt maskinpistol og skudsikre veste, da indvandrer var i grundlovsforhør

Google Maps

Mandag eftermiddag blev en 21-årig mand varetægtsfængslet og sigtet for drabsforsøg ved et grundlovsforhør i Sønderborg. Ifølge politiet har han skudt med pistol mod en 26-årig mand.

 

Retsmødet foregik under massiv politibevogtning. Tilsyneladende frygtede politiet alvorlige episoder.

 

Ghettoområde

Drabsforsøget fandt sted sidste onsdag den 10. maj på Søgræsvej i udkanten af Sønderborg. Jv.dk beskriver stedet som ”et ghettoområde med boligblokke”.

 

Politiet havde hurtigt den nu sigtede i kikkerten. Han blev anholdt søndag aften.

 

Dramaet udspillede sig på et græsareal ved boligblokkene. Sigtelsen lyder på, at manden skød to-tre gange med en 9 mm pistol mod den 26-årige. Det skete på kun 10 meters afstand, men han kunne ikke ramme.

 

Desuden fyrede han en stribe skud op i luften, formentlig for at virke frygtindgydende. Og de ramte faktisk noget – nemlig en bil, der kørte forbi med to sagesløse mennesker i.

 

Det viser sig nu, at denne 21-årige mand, som affyrede skuddene i Sønderborg, er en af de indvandrere, der på Aarhus-kanten  bortførte den kendte narkohund Pablo og skar dens chip ud (se vores artikel om dette i dagens avis). En rigtig ‘sød fyr’, der har haft travlt.

 

Kendt advokat fra terror- og bandesager

Den 21-årige ville ikke udtale sig i grundlovsforhøret. Men han gjorde det klart, at han ikke ønskede den advokat, han havde fået.

 

I stedet ville han have Mette Grith Stage. Hun er kendt som forsvarer i aktuelle sager, der har fået stor omtale.

 

Læs også
Video: Det ser ud som Mellemøsten, men det er rent faktisk Ikast i Jylland – her bliver dansker truet

For det første forsvarer hun den såkaldte Kundby-pige, der står anklaget for terrorvirksomhed.

 

For det andet er hun advokat for den berygtede indvandrerbande Black Army.

 

Maskinpistol og skudsikre veste

Der foreligger ikke nærmere oplysninger om, hvem den 21-årige er, og hvad motivet har været til skyderiet. Retsmødet onsdag blev lukket, efter at sigtelsen var læst op.

 

Men politiet fandt det åbenbart nødvendigt at gennemføre drastiske sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med dette ganske almindelige grundlovsforhør.

 

En større flok unge mænd, der stod ved indgangen til retsbygningen, fik ikke lov til at komme ind. Kun politi og presse fik adgang.

 

Alle skulle igennem en sikkerhedsscanner ved indgangen. Den sigtede blev ført ind i retslokalet af tre betjente iført skudsikre veste.

Læs også
Det palæstinensiske flag vajer fra boligblok i Aarhus Ø – læser frygter, at det er ghettoplanen, der er begyndt at virke

 

Jv.dk fortæller, at den ene af betjentene tog opstilling med front mod den låste dør indtil retslokalet. Han havde begge hænder på en skarpladt maskinpistol.

 

Som avisen formulerer det: ”Den slags går der år imellem sker i Retten i Sønderborg.”

 

Betjenten med maskinpistolen gav en melding over radioen: ”Til de andre patruljer. Så er vi på plads i retssalen.”

 

Der var altså flere andre politipatruljer involveret. Hvilket opbud.

 

Voldspræget kultur

Dette er ikke Afghanistan eller Syrien. Eller for den sags skyld fortidens Chicago. Dette er det normalt fredelige og smukke Sønderborg.

 

Læs også
Natteravnene var i indvandrerghettoen for at hjælpe – men som tak blev de truet og stenet ud af området

Men der er kommet tilflyttere til byen. Folk med en langt mere voldspræget kultur, end vi er vant til.

 

Derfor pifter kugler gennem luften i et boligområde. Derfor skaber et almindeligt grundlovsforhør stor frygt for alvorlige sammenstød. Og derfor er politiet rustet på en måde, som er ret ekstrem efter traditionel dansk målestok.

 

Nye tilstande i Danmark.

 

http://www.jv.dk/soenderborg/Pistolmand-faengslet-for-drabsforsoeg/artikel/2506227

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…