Undersøgelse: Denne by har i gennemsnit den mindste penis

Colourbox

Bor du i Randers og synes, at du har en lille penis? Så er du ikke den eneste. Ny undersøgelse foretaget af Shytobuy.dk, Danmarks førende distributør og specialist indenfor naturlig penisforstørrelse, afslører hvilken by der har brugt flest penge på penisforstørrende produkter. På baggrund af mange års indsamling af salgsdata falder afsløringen og du kan se den fulde liste længere nede i artiklen.

 

Randers indtager førstepladsen som den by, der har brugt flest penge inden for ShytoBuys udvalg af piller, forlængere og pumper til penisforstørrelse. Data afslører mere præcist, at hele 7,7% af omsætningen inden for denne kategori er gået til byer i Randers kommune. Dataene er nøje indsamlet og fordelt på antallet af indbyggere for at skabe et landsdækkende sammenligningsgrundlag.

 

Top 20 danske byer med mindste penis

 

ShytoBuy har i denne artikel samlet top 20 over de byer, som har brugt flest penge på penisforstørrende produkter. Nedenfor ses den fulde liste:

 

 1. Randers
 2. Køge
 3. Taastrup
 4. Næstved
 5. Horsens
 6. Aarhus
 7. Odense
 8. Aalborg
 9. Esbjerg
 10. Hørsholm
 11. Viborg
 12. Herning
 13. Vejle
 14. Roskilde
 15. Silkeborg
 16. Holstebro
 17. København
 18. Kolding
 19. Fredericia
 20. Helsingør

 

Der tegner sig et klart billede af, at Jylland er den landsdel, som topper inden for penisforstørrelse, hvor de har flere store byer i top 10 såsom Randers, Horsens, Aarhus, Aalborg og Esbjerg.

 

 

VigRX Plus Penisforstørrende Piller

 

Det bedst sælgende produkt inden for denne kategori er de penisforstørrende piller VigRX Plus, som ShytoBuy har forhandlet med succes siden 2003. Disse piller er et naturligt supplement, som effektivt kan fremme blodtilførslen til penis og dermed resultere i en synlig forstørrelse. Derudover medfølger også en række af andre positive effekter inden for mandlig seksuel sundhed såsom øget lyst, erektion og præstation.

 

Dr. Steven Lamm, speciallæge i intern medicin ved NYU Langone Medical Center for Men’s Health, udtaler:
”Igennem min karriere som læge og forsker leder jeg konstant efter nye løsninger, som kan forbedre mine patienters sexliv. Da jeg fandt VigRX Plus, var jeg positivt overrasket. Producenten bag VigRX Plus har taget nogle af de mest effektive ingredienser og samlet dem i en kapsel, som uden tvivl vil give fantastiske resultater!”

 

Shytobuy.dk er Danmarks førende forhandler inden for følsomme problemer såsom hårtab, hårfjerning, impotens og penisforstørrelse. Besøg siden her for at finde en løsning til dit pinlige problem.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…