Udenlandske mænd gennemførte brutale hjemmerøverier mod to ældre kvinder i Christianfeld

Midt om natten brød tre udenlandske mænd i hos en kvinde på 90 år.

 

En halv time senere brød tre udenlandske mænd ind hos en kvinde på 87 år, som boede tæt på.

 

Det var natten til søndag den 29. oktober de to hjemmerøverier blev begået i Christiansfeld. Tilsyneladende var der tale om de samme gerningsmænd. I begge tilfælde udså de sig ældre kvinder som ofre.

 

Det ene hjemmerøveri blev begået mod en 90-årig kvinde på Vestervang omkring kl. 2.00 i nat, vintertid, hvor den 90-årige kvinde overraskede tre gerningsmænd i sit hjem.

 

Hun beskriver gerningsmændene som udlændinge og fortæller, at de talte gebrokken dansk. Gerningsmændene låste den 90-årige kvinde inde i soveværelset, mens de stjal forskellige ting i hjemmet.

 

Sydøstjyllands Politi fik anmeldelsen kl. ca. 11.00 søndag den 29. oktober, hvor den 90-årige kvinde kort forinden var blevet fundet af en nabo, som hjalp hende ud af det aflåste soveværelse.

 

En halv time efter brød tre mænd ind hos 87-årig

Det andet hjemmerøveri blev begået mod en 87-årig kvinde på Gl. Kongevej, også i Christiansfeld. Det skete kort tid efter det første, kl. 2.30 vintertid.

 

Gerningsmændene spærrede den 87-årige kvinde inde på badeværelset, hvor de barrikaderede døren med et bord, mens de frarøvede hende smykker og andre genstande i hjemmet.

 

’Vi formoder, der er tale om de samme gerningsmænd,’ udtaler politikommissær Jesper Engelund, vagtchef fra Sydøstjyllands Politi, ‘og vi håber nu, at vidner kan hjælpe os nærmere en opklaring af de to sager.’

 

Ingen af de to kvinder har lidt fysisk overlast, og de har det begge efter omstændighederne godt.

Læs også
Udsigt til politisk drama om udlændingepolitik mellem Kristian Thulesen Dahl og Mette Frederiksen

 

Men det har naturligvis været en forfærdelig oplevelse. Alt tyder på, at gerningsmændene fuldstændig kynisk har udset sig ældre kvinder som deres ofre.

 

Forhåbentlig bliver de fanget, inden de når at give andre ældre en skræmmende oplevelse. De skulle meget gerne sendes ud af landet med hovedet forrest.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…