Anerkendt økonom udgiver indvandringkritisk bog – bibliotek vil ikke have den stående, fordi den er ‘racistisk’

Sveriges befolkning vokser stærkt. Den er nu på 10 millioner mod 9 millioner i 2004. Den seneste million kom til på bare 13 år. Millionen før den tog 35 år.

 

Den hurtige vækst skyldes masseindvandringe til Sverige. Og den kan få dramatiske konsekventer.

 

Det har den kurdisk-svenske økonom Tino Sanandaji beskæftiget sig med i adskillige år. Han har beskrevet de faretruende demografiske og økonomiske konsekvenser af masseindvandringen. Den Korte Avis har omtalt ham i flere artikler.

 

http://denkorteavis.dk/2016/ny-okonom-svenskerne-kan-vaere-i-mindretal-allerede-i-2025/

 

Nu har han skrevet en ny bog om emnet:  ”Massutmaning – ekonomisk politik mot utanförskap och antisocialt beteende” (Kuhzad Media), og den handler om, masseindvandringen, og hvordan den ændrer befolkningens sammensætning og påvirke landet i det hele taget.

 

Der har været stor interesse for Sanandaji’s bog, skriver Nyheter I dag. Den udkom i begyndelsen af februar og røg hurtig til tops over de mest solgte bøger.

 

Og Tino Sanandeji er så fagligt velfunderet, at han trods sin indvandringskritiske holdning er respekteret langt ind i politisk korrekte kredse.

 

Således fik den nye bog en fyldig omtale i blandt andet Svenska Dagbladet.

https://www.svd.se/hur-ska-det-ga-for-nasta-miljon/om/svenskt-flyktingmottagande

 

Biblioteker taler om racisme

Men ikke desto mindre har Ekerö biblioteket i Stockholm besluttet ikke at indkøbe bogen.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

Biblioteket forklarer sin afvisning med, at man ikke indkøber bøger, som “støtter racisme, opfordrer til forfølgelse eller på andre måder strider mod menneskerettighederne”. Det skriver Nyheter I Dag 20.2.

http://nyheteridag.se/bibliotekarie-vagrar-kopa-in-tinos-bok-hanvisar-till-manskliga-rattigheter-och-rasism/

http://nyheteridag.se/hitlers-mein-kampf-tillaten-men-inte-sanandajis-massutmaning-maria-rasar-mot-biblioteket/

 

Det var Maria Hakiewicz, som som henvendte sig til biblioteket for at låne Sanandejis bog.

 

Hun fik en meget ubehagelig opringning om, at sådan en bog ville de bestemt ikke købe til udlån.

 

Det klagede hun over, hvorefter hun modtog en lang mail om at biblioteket gik ind for mangfoldighed. Det er udførligt gengivet i Nyheter I Dag.

 

Bibliotekssamlinger burde blive karakteriseret ved forskellighed og mangfoldighed. Målet er ikke at købe bøger der støtter racisme, forfølgelse, køns stereotyper eller andet der er i strid men menneskerettighederne”, skrev bibliotekaren, som forklaring på bibliotekets motivation for at afvise “Mass Challenge”.

 

Læs også
DA: Kommuner kan spare millioner ved færre indvandrere på offentlig forsørgelse

Martin Kroon der er lektor ved Malmø’s universitet har bemærket at der er et iøjefaldende fravær af  Sanandejis bog på de svenske biblioteker, og spurgt hvorvidt politisk motiveret censur af bestemte titler er et problem rundt om i landet.

 

Hitler kan man godt låne

Nyheter Idag har søgt på bibliotekets hjemmeside og fundet ud af, at man godt kan låne bøger som for eksempel Adolf Hitlers “Mein kampf”.

 

“Det bliver så tydeligt. Censuren slår en i ansigtet”, siger  Maria Halkiewicz.

Sanandeji er pessimistisk

Tino Sanandeji ser dystert på fremtiden. Masseindvandringe er et socialt eksperiment, som ingen velfærdsnation nogensinde tidligere har forsøgt. Det er et eksperiment som ikke kan rulles tilbage, og der er så at sige ingen ideer om hvordan de problemer, der følger i kølvandet, kan løses.

 

Man kan ikke kombinere åbne grænser med en velfærdsstat. Hvis man tilbyder rundhåndede ydelser, og gøre det muligt for alle og enhver at komme og udnytte disse ydelser. Gør man det, så vil et stort antal mennesker også forsøge at gøre det. Det er ganske simpelt matematisk umuligt for en lille nation som Sverige at klare det økonomisk”.

 

Men trods sortsynet, så fortsætter Sanandeji sit utrættelige arbejde med at beskrive masseindvandringes konsekvenser.

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

 

http://nyheteridag.se/hitlers-mein-kampf-tillaten-men-inte-sanandajis-massutmaning-maria-rasar-mot-biblioteket/

http://www.breitbart.com/london/2017/02/20/library-bans-factual-book-immigration/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…