Denne mand er på vej til at begå et brutalt knivrøveri: Hjælp politiet med at finde ham

Politiet
Udskriv

Den 4. september 2016 tidligt om morgenen begik en ukendt gerningsmand et gaderøveri i Kattesundet i det centrale Aalborg. Politiet efterlyser nu den mulige gerningsmand med et billede, da det ikke har været muligt at fastslå hans identitet.

 

Røveriet, der skete mellem kl. 04:22 og 04:33, begyndte med, at gerningsmanden antastede den forurettede borger, og herunder tvang gerningsmanden den forurettede til, under trussel med en kniv, at gå fra Kattesundet og hen til Danske Bank, som ligger i Algade.

 

500 kr. og armbåndsur
Ved bankens pengeautomat hævede den forurettede 500 kr., som gerningsmanden derpå fik med sig, oplyser politikommissær Jens Møller Søgård fra Nordjyllands Politi.

 

”Og den forurettede blev også tvunget til at aflevere sit armbåndsur,” tilføjer Jens Møller Søgård.

 

Håber på genkendelse i offentligheden
Og da politiet som nævnt ikke har kunnet fastslå identiteten på den formodede gerningsmand af anden vej, så efterlyser man nu denne person med billede – i håb om at offentligheden kan bidrage til genkendelse.

 

Den formodede gerningsmand beskrives som:

  • mand, mørk, ca. 175-180 cm, almindelig bygning, 23-33 år, sort kort hår, iført sort cap med påskrift ”MIAMI”, bordeauxrød jakke, lyseblå ¾ lang baggy bukser, sort bælte, engelsktalende med accent.

 

Hvis man, som borger, har oplysninger i sagen, så skal man rette henvendelse til Nordjyllands Politi via 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ