Nu bygger Erdogan moskéer i Danmark, en af dem i Roskilde – Dansk Folkeparti raser og vil have regeringen på banen

Det skal for enhver pris forhindres, at muslimer integreres i det danske samfund.

 

De skal tværtimod oprette parallelsamfund som sikring mod inficering af vestlige værdier såsom demokrati og ligestilling.

 

Det mener i hvert fald den tyrkiske diktator Recep Tayyip Erdogan, som blandt andet er berygtet for udtalelser om, tyrkerne i Tyskland ikke skal lade sig integrere.

 

Det skal de heller ikke i Danmark, og for at forhindre det, har Erdogan sat et storstilet program i værk.

 

Han bygger nu moskéer i Danmark for at sikre, at også tyrkerne her forbliver i den rette tro på både Allah og Erdogan.

 

Roskildes borgmester tog det første spadestik til Erdogan-moské.

En af Erdogan-moskëerne står under navnet Aysofia Moskén snart klar til indvielse på Allehelgensgade i domkirkebyen Roskilde.

 

Det er på papiret den tyrkiske stat, der ejer Roskildes nye moské i Allehelgensgade, som forventes klar til brug her i november måned.

 

Skødet er i hænderne på Diyanet, der er Tyrkiets statsorgan for religiøse anliggender, og som har lånt Roskilde Kulturforening lidt over syv millioner kroner til byggeriet, har formanden for kulturforeningen, det socialdemokratiske byrådsmedlem Tuncay Yilmaz, erkendt.

 

Han har i øvrigt tætte forbindelser til den tyrkiske Milli Görüs bevægelse, som af tysk politi betegnes som en rabiat islamistisk bevægelse i stil med Det Muslimske Broderkab i Ægypten.

 

Tuncay Yilmaz er i øvrigt også formand for moskéens bestyrelse.

Læs også
Erdoğans hasarderede leg med Amerika

 

Alligevel blev moskéen blev i sin tid modtaget med åbne arme af byrådet, hvor kun Dansk Folkepartis to medlemmer, Holger Bernild og Merete Dea Larsen, stemte imod.

 

Det første spadestik blev taget med den socialdemokratiske borgmester, Joy Mogensen, i spidsen suppleret af blandt andre den tyrkiske ambassadør i Danmark samt biskop Peter Fischer-Møller.

 

Lige siden har Karsten Lorentzen undersøgt forholdene omkring moskéen og fandt blandt andet ud af, at den ejes af den tyrkiske stat.

 

Lorentzen var dengang overbevist om, at Socialdemokratiet intet kendte til det tyrkiske ejerskab og mener, at de ikke ville have tilladt moskéen, hvis de havde vidst besked.

 

”Det er trods alt borgmesteren, der har taget spadestikket sammen med biskoppen, og jeg tror ikke, at de er klar over, hvad de har taget spadestik til: en moské ejet af den tyrkiske stat,” sagde Karsten Lorentzen dengang til Dagbladet Køge

 

Men borgmesteren vidste besked om ejerforholdet

Læs også
Erdogans islamistiske styre i Tyrkiet prøver at udlægge det blodige angreb i Utrecht som et rent familiedrama

Men borgmester Joy Mogensen kendte fra start af alt til den tyrkiske stats ejerforhold, erkender hun nu over for Dagbladet Roskilde.

 

Dengang hun tog det første spadestik, havde hun ingen betænkeligheder. Det har hun til gengæld fået nu.

 

”Nu har det ændret sig, og jeg er mere bekymret, end jeg havde været for år tilbage. Derfor er jeg også glad for, at mit parti støtter op om, at vi skal have en imamuddannelse,” lyder det nu fra Joy Mogensen.

 

 

Nu er problemer blot det, at ingen af Joy Mogensens socialdemokratisk uddannede imamer nogensinde vil få adgang til stormoskéen i Roskilde, hvis to små minareter er lavet af plexiglas i Tyrkiet.

 

Alle imamer udsendes og aflønnes af den tyrkiske stat

Det er ikke kun i Roskilde, det tyrkiske statsorgan for religgiøse anliggende, Diyanet, og dermed Erdogan står som ejer af en moské i Danmark.

 

Læs også
Sådan bruges moskeer til at undergrave demokratiet

I blandt andet Holbæk, Aarhus og Fredericia er der lignende moskeer på vej med ikke blot Diyanet som ejer, men også som dem, der bestemmer hvilken musik, der skal spilles.

 

Således har Diyanet ifølge Kristeligt Dagblad udsendt og betalt i alt 29 tyrkiske imamer i Danmark, og de har som de eneste adgang til at prædike med videre i de danske Erdogan-moskéer.

 

Ligeledes forfatter Diayanet hver uge den fredagsprædiken, der skal læses op i moskéerne for at sikre, at der ikke er slinger i valsen, når det gælder tilbedelsen af Allah og Erdogan.

 

Fransk professor: Danmark er en del af en plan for Europa

Den franske professor Samin Akgönül forsker ved Universitetet i Strasbourg i Tyrkiet, Diyanet og dets imamer.

 

Han påpeger, at udbredelsen af moskéerne i Danmark er en del af en større plan for Europa.

 

”Det er en generel trend i hele Europa, at Diyanet ekspanderer både fysisk med nye moskéer og dermed også ekspanderer religiøst, politisk og kulturelt,” siger Samim Akgönul ifølge Kristeligt Dagblad

Læs også
Ny stormoské med minaret i Aarhus – nu kan der lyde bønnekald med “Allahu akbar” over byen, advarer DF

 

Den franske professor lavede i maj en analyse af de fredagsprædikener, som Dyanet hver uge sender til sine moskéer i hele Europa, og som også imamerne i de danske Erdogan-moskéer skal læse op.

 

Analysen viser, at prædikenerne er stærkt farvet af politiske og nationale budskaber. Blandt andet går det igen, at prædikenerne støtter præsident Erdogans styre.

 

Dansk Folkeparti: ”Det er fuldstændig uhørt og skal stoppes”

Erdogans aktiviteter med bygning af totalt tyrkisk styrede moskéer i Danmark ryster formanden for Folketingets Integrationsudvalg, Martin Henriksen.

 

Den udvikling er fuldstændig uhørt, lyder det fra Martin Henriksen.

 

”Det skal stoppes, og vi kræver en klar tilkendegivelse fra regeringens side om, hvorvidt regeringen støtter udviklingen eller ønsker at stoppe den. Der er ingen mellemvej her,” skriver Martin Henriksen i en kommentar og fortsætter:

 

Læs også
I Danmark vokser antallet af moskéerne – men ikke én eneste moské hos os, førend der står en katedral i Saudi Arabien, lyder det fra Polen

”Det er fuldstændig grotesk, at kommunerne giver tilladelse til moskébyggeri, når det forværrer integrationen,” lyder det videre fra Martin Henriksen, som understreger:

 

”Og det er endnu mere grotesk, at regering og Folketing holder hånden under Erdogans forsøg på at islamisere Danmark og Europa. Derfor vil Dansk Folkeparti forbyde, at udenlandske midler går til at opføre religiøse bygninger i Danmark.”

 

I Østrig har man løse problemet på den måde, at man simpelthen har forbudt udenlandske imamer at prædike i landet. Det har blandt andet medført udvisning af en lang række tyrkiske imamer.

 

Hos Dansk Folkeparti har gruppeformanden Peter Skaarup tidligere vært inde på lignende tanker.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…