Ny debat om indvandring til Danmark: Er de dumme på TV2 – eller er de bare vildt politiserende?

Danmark har en indvandringspolitik, herunder en asylpolitik. Det samme har alle de lande, vi sammenligner os med.

 

Denne politik skal bruges til at styre, hvem og hvor mange der kommer til Danmark for at slå sig ned her.

 

Det helt overvældende flertal af danskere mener, at dette er nødvendigt. Kun meget få har den holdning, at vi bar skal slå dørene op og lade enhver, der føler lyst og trang til det, slå sig ned her.

 

Hvis vi bare gav los for tilstrømningen fra ikke-vestlige, især muslimske lande, ville det få meget alvorlige konsekvenser for det danske samfund.

 

Den danske økonomi ville brase sammen. Og det danske samfund, som vi kender det, ville gå i opløsning: Store parallelsamfund, mere vold og kriminalitet, mere kvindeundertrykkelse, mindre frihed osv.

 

Mange vil sikkert mene, at dette er en indlysende sandhed. Men der er stadig kredse i Danmark, der ikke kan eller vil fatte den.

 

For eksempel de venstreorienterede, politisk korrekte journalister på TV2. De kører for tiden med en journalistik, der rejser spørgsmålet: Er de dumme på TV2 – eller er de bare vildt politiserende?

 

Befolkningens sammensætning

Anledningen er en udtalelse i Folketinget, hvor man ytrer bekymring over, at ”der i dag er områder i Danmark, hvor andelen af indvandrere og efterkommere fra ikkevestlige lande er over 50 procent”

 

Bag denne formulering ligger den klare opfattelse, at hvis man åbner for dramatiske ændringer i befolkningens sammensætning, får man et helt andet land.

 

Man kan således ikke have massiv indvandring fra de muslimske lande og samtidig bevare det danske samfund med de egenskaber, vi lægger vægt på.

Læs også
Mette Frederiksen begår vælgerbedrag med forslag om tidlig pension – og medierne hjælper hende til det

 

Kun få danskere ønsker sig en sådan indvandring.

 

Og nej, dette betyder ikke …

Dette betyder ikke, at der ikke er plads til mennesker fra andre lande i Danmark.

 

Dette betyder heller ikke, at ingen mennesker, der kommer fra andre lande, vil kunne tilegne sig danske værdier.

 

Og for nu at tage det mest forrykte eksempel, som TV2 News diskede op med torsdag morgen: Dette betyder ikke, at adopterede børn ikke skulle være danskere (så kan debatten vist ikke komme længere ud).

 

Hele pointen er, at en stor tilstrømning fra især muslimske lande vil betyde en stor ændring i, hvordan vores samfund fungerer. Og denne ændring ønsker langt de fleste danskere ikke.

 

Læs også
Så galt kan det gå, når medierne går amok i politisk korrekthed

Ansvarsfølelse over for Danmark

Udtalelsen fra Folketinget udtrykte bekymring over, at vi kommer ind i en sådan udvikling – i første omgang i visse områder af landet.

 

Dette er udtryk for ansvarsfølelse over for det danske samfund. Vi skal ikke sætte dette samfunds kvaliteter over styr. Det kræver en stram styring af tilstrømningen.

 

Men sådan ser de ikke på det på TV2. De kører løs, som om Folketingets flertal anbefalede, at vi skal være fjendtlige over for alle andre end folk, der er danske i syvende generation. (Den ene redaktør af Den Korte Avis er tredje generations indvandrer).

 

De fordrejer systematisk debatten.

 

Dumhed? Politisering?

Til en vis grad skyldes det måske ’dumhed’. Mange politisk korrekte journalister ønsker vist slet ikke at sætte sig ind i disse ting. Det kunne ødelægge deres trygge verdensbillede og skabe problemer i vennekredsen.

 

Læs også
Tre modbydelige sager om voldtægt og drab har skabt international debat om indvandring og kriminalitet

Under alle omstændigheder optræder TV2 og TV2 News vildt politiserende. De gør alt for at bekæmpe en stram asyl- og indvandringspolitik.

 

Men de kan dække sig ind under at være journalister. Dermed slipper de for at stå til regnskab for det, de hele tiden lægger op til – nemlig fri indvandring fra ikke-vestlige, herunder muslimske lande.

 

Der har aldrig – aldrig – været en politisk stramning i forhold til indvandring og asyl, som ikke er blevet mødt med misbilligende attituder fra de politisk korrekte journalister på TV2 og andre steder.

 

Men de skal aldrig ud og fortælle befolkningen om den fri indvandrings velsignelser. De vil politisere uden politisk ansvar.

 

Vi slutter af med en særlig meddelelse til TV2:

 

Denne debat drejer sig om, at en stor tilstrømning  fra ikke-vestlige, overvejende muslimske lande giver det danske samfund alvorlige problemer.

 

Læs også
En begivenhedsrig agurketid med iskias, kunst og flygtninges ferierejser

Denne debat drejer sig om, at en stor tilstrømning fra ikke-vestlige, overvejende muslimske lande giver det danske samfund alvorlige problemer.

 

Denne debat drejer sig om, at en stor tilstrømning fra ikke-vestlige, overvejende muslimske lande giver det danske  samfund alvorlige problemer.

 

Denne debat drejer sig derimod ikke om adoptivbørn. Den drejer sig heller ikke om, hvorvidt for eksempel Naser Khader er dansker.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…