Danskere rejser til nye skisportssteder i Frankrig og Østrig

I foråret fortalte det jyske skirejsebureau Danski, at de til den kommende skisæson udvider med en ny destination i Østrig, nemlig børnevenlige Alpendorf. MenDanski har også fået en ny destination i Frankrig, som henvender sig til en helt anden målgruppe – kæresterne, ægteparret eller familien med voksne børn.

Danski er klar til en ny skisæson, og i porteføljen af destinationer og hoteller kan man, som noget helt nyt, i 2017/18 tage på skiferie til Courchevel i Frankrig.Courchevel er en del af ‘De tre dale’, som er verdens største sammenhængende skiområde, hvor det mest kendte område blandt danskere er Val Thorens.

Perfekt til kæreste skiferien

Danski har allerede tilføjet Alpendorf som en ny børnevenlig destination til sæsonen 2017/17. Alpendorf er især perfekt til familier med små børn, hvilket også er en af Danskis helt store målgrupper. Courchevel i Frankrig henvender sig dog til en anden målgruppe.

  • Vi er rigtig gode til at arrangere børnevenlige skiferier, men i Courchevel er fokus et andet sted. Her er fokus på det hyggelige og lidt eksklusive skiløb for kæresterne, ægteparret eller familierne med ældre børn – men børnefamilierne er naturligvis velkomne, men der vil ikke være dansende bamser, fortæller Rikke Levinsen, marketingschef i Danski.

Nyt Skandinavisk hotel

Det er ikke kun destinationens egne hoteller, som Danskis gæster kan bo på. Danski åbner nemlig et hotel i Courchevel, som de selv driver med skandinavisk personale og kokke. Hotellet, Les Ancolies, ligger tæt på pisten og liften i den hyggelige del af det eksklusive og meget populære Courchevel.

  • At bo på et af de hoteller, vi selv driver, giver en helt anden skiferie. Her skal vores gæster ikke tænkte på andet end at nyde dagene på ski, så klarer vi resten. Når de står op, er morgenbuffeten klar, og når de kommer hjem fra ski, står vores dygtige personale klar i baren og serverer en kold drink inden der venter en 3-retters aftenmenu, siger Rikke Levinsen.

Den Hjemlige følelse

Les Ancolies drives på samme måde som resten af Danskis hoteller. Her skal gæsterne kun fokusere på det gode skiløb og at hygge sig med hinanden, og så erDanskis hoteller kendt for at have en helt særlig stemning.

  • Mange af vores gæster vil kun bo på hoteller, som vi selv driver. De taler om den særlige stemning, som vi skaber på de hoteller. Den hjemlige følelse der gør, at de slapper fuldstændig af, og den følelse vil vi også skabe på vores nyeste hotel, Les AncoliesCourchevel, fortæller Rikke Levinsen.

Skiløb med kendte og kongelige

Courchevel virker måske ukendt for mange danskere, men destinationen er vant til at få yderst fint besøg. Courchevel er nemlig velbesøgt af kendisser og kongelige. Blandt andet holder David og Victoria Beckham af at tage hele familien med på skiferie til Courchevel, og området har også jævnligt besøg af Kate Middelton og Prince William.

Udvidelse i Frankrig og Østrig

Det er ikke uden grund, at Danski netop udvider med nye destinationer i netop Frankrig og Østrig.

  • Vi sælger skirejser til både Frankrig, Østrig og Italien, og vi sælger kun skirejser til destinationer, hvor vi selv har været og kan fortælle om området. Men især Frankrig og Østrig ved vi rigtig meget om, og derfor er det også helt naturligt, at vi udvider vores portefølje i netop disse to lande. Både med to nye destinationer og to nye hoteller, siger Rikke Levinsen.

Fakta om Hotel Les Ancolis og Courchevel

Courchevel tilbyder 150 kilometer alpine skiløjper og 58 lifter sørger for, at man kommer rundt i området. Liftkortet kan udviddes til at dække ‘De tre dale’ som består af mere end 600 pistekilometer.

Hotel Les Ancolies drives med skandinavisk personale. Hotellet ligger under 400 meter fra pisten og liften, og alle ophold er med halvpension.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…