Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Sommeren er i gang, men mange har ofte udfordringer med at opnå den perfekte sommerbrune kulør. Man kan få forkerte tan-lines, blive solbrændt og samtidig er der øget risiko for hudkræft ved at eksponere sig for solens UV-stråler.

 

For at fremme sundhed og forebygge hudkræft, har den britiske producent, On Group Ltd, netop lanceret et kosttilskud, der ved brug af 5 forskellige carotenoider, kan stimulere kroppens melaninproduktion for at sikre en sikker og sol-fri brun kulør.

 

Proto-col Bronze klargør effektivt din hud til sommeren ved at give en perfekt og naturlig solbrun kulør. Kosttilskuddet indeholder en blanding af 5 naturlige carotenoider, der stimulerer kroppens melaninproduktion. De aktive ingredienser er alle kraftfulde antioxidanter, der sammen kan fremme din huds brune glød gennem året. Køb Proto-col Bronze her.

 

Sikkert og naturligt

 

I kampen for at fremme hudens sundhed og nedbringe de mange tilfælde af hudkræft, har On Group Ltd i samarbejde med britiske forskere, udviklet et 100% naturligt kosttilskud, der effektivt kan fremme melaninproduktionen og give resultater på blot 2-4 uger. Formålet er at fremme hudens sundhed for personer, der ellers ville have brugt mange timer i solen og den farlige UV-stråling. Med Proto-col Bronze kan du opnå en solbrun kulør på naturlig og sikker vis.

 

Officiel forhandler i Danmark

 

I samarbejde med shytobuy.dk er Proto-col Bronze netop blevet lanceret i Danmark, så de danske forbrugere nu også har mulighed for at opnå en naturlig solbrun hud på en sikker måde.

 

En pakke indeholder 120 kapsler, der rækker til cirka 1 måneds brug. Du skal blot tage 4-6 kapsler i de første to uger eller indtil den ønskede kulør er opnået. Derefter vedligeholdes den sommerbrune farve med 2-3 kapsler dagligt. Shytobuy.dk er en anerkendt forhandler af naturlige kosttilskud med speciale i hud og pinlige lidelser. Med deres store udvalg af naturlige produkter, har de hjulpet danskerne med deres pinlige problemer siden 2003.

 

Køb Proto-col Bronze her.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…