Ny bog: “GUD ER KUN TROEN PÅ GUD”

Min nye bog er ment som et diskussionsoplæg.

 

Vi er nødt til at analysere, hvad  det er, der tillader en kultur/religion at trænge ind på et totalt fremmed område og forlange, at vi godtager alle deres for os at se groteske regler og gudspåbud/forbud.

 

Al religion er jo bare fri fantasi, opstået af måben over det mærkværdige liv. Og der er ingen forskel på jødedommen, de to agressive religioner islam og kristendom og ånderne i junglen eller flodguden. Historierne er allesammen nonsens.

 

Med vor ringe abstraktionsevne er det måske forståeligt, at vi ikke fatter, at der ikke har fundet nogen skabelse sted. At der ude i det uendelige himmelrum findes anlæg, som rammer kloder med de rette forhold, varme, afstand til solen, størrelse, masse osv og udvikler sig til dig og mig og Skvalderkål.

 

Hvorfor skulle en gud dog efter at have siddet en uendeligt antal år og ikke lavet noget, pludselig  give sig til at lave noget så fantastisk  som vores klode med de mange millioner af perfekte kredsløb? Skabe et liv uden andet formål end at videregive det til næste generation? Og derefter give menneskene mulighed for at ødelægge samme klode uden at gribe ind?

 

Og hvorfor er det så vigtigt for visse religiøse retning som islam og kristendom at få medtroende. Islam oven i købet med trusler om døden.

 

Helt aktuelt er der vel næppe en krig i verden, hvor islam ikke er indblandet, måske endda årsagen.

 

Den Korte Avis gør hver eneste dag opmærksom på problemet, men ingen tør åbenbart tage ved lære.

 

Selv ikke-religioner som hindu og buddisme indeholder himmelråbende nonsens, og det daglige pjat med pendulering og Tarokkort bliver taget livs- alvorligt.

 

Derfor burde vi tage en snak om, hvad det dog er, vi går og laver.

 

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

Og derfor denne lille bog.

 

 

John Lindblad Christensen

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…