Vi skal ikke give Facebooks ledelse lov til at begrænse danskernes ytringsfrihed

Den danske befolkning har gennem de senere år sendt en meget klar besked til politikerne:

 

Vi skal begynde at tage vores land tilbage. Vi skal i højere grad bestemme over vores egen skæbne. Vi skal ikke bare være et halehæng til, hvad man beslutter i internationale sammenhænge.

 

Danskerne har således på vigtige områder sat grænser for EU’s magt.

 

Vi har for eksempel holdt os uden for EU’s fælles asylpolitik. Vi har holdt fast i en forholdsvis stram dansk udlændingepolitik. Og vi har insisteret på national grænsekontrol.

 

På det seneste er vi gået i gang med at løsne de snærende bånd fra de internationale konventioner, specielt i udvisningssager.

 

Dette er skridt i retning af en bedre balance mellem internationalt engagement og national selvbestemmelse.

 

Men på særdeles vigtige områder lader vi stadig internationale magthavere bestemme vilkårene for det danske samfund og det danske demokrati.

 

Et af de værste eksempler er Facebook og andre sociale medier.

 

Facebook har to ansigter

Facebook har to ansigter.

 

Det ene ansigt drejer sig om nye muligheder for kommunikation mellem mennesker.

Læs også
Facebook truer med lukning af Trykkefrihedsselskabets side for at nævne Tommy Robinsons navn

 

Mange mennesker, også i Danmark, har glæde af den sociale kontakt til andre mennesker via Facebook

 

Men Facebook har også et andet ansigt, som er en trussel mod det danske demokrati.

 

Facebooks ejer er mangemilliardæren Mark Zuckerberg. Han har ekstremt politisk korrekte holdninger. Og han og hans folk forsøger at trække disse holdninger ned over hovedet på danskerne.

 

Disse holdninger er meget længere ude end selv dem, man i Danmark finder hos De Radikale, Enhedslisten og Alternativet.

 

Det virker, som om Facebook forsøger at spænde ben for de kræfter, som har en ganske anden holdning til masseindvandringen fra især de muslimske lande. Som for eksempel Den Korte Avis.

 

Censur i det skjulte

Læs også
Ytringsfrihedens endeligt i Canada

Facebook vil aldrig gå ind i en åben debat med os. Man ved, at man ville tabe en sådan debat på argumenter. Og man ville få den danske befolkning imod sig.

 

Men man kan gøre noget andet i stedet: Man kan i det skjulte begrænse Den Korte Avis’ adgang til Facebook. Man kan bare sende færre af vores artikler ud til Facebooks brugere, uden at nogen opdager det.

 

På den måde kan Facebook misbruge, at det reelt har en slags monopol. Nu om dage kan man simpelt hen ikke deltage for fuld styrke i samfundsdebatten, hvis man ikke har fuld adgang til Facebook.

 

Vi kan ikke bevise, at det sker for Den Korte Avis. Men det er vores klare oplevelse, at Facebook har sat Den Korte Avis under angreb.

 

Hvis Facebook overbeviser os om det modsatte, vil vi naturligvis revidere denne formodning.

 

Gør modstand

Men det ligner et alvorligt angreb på vores avis og på ytringsfrihed og demokrati i Danmark. Gennemført af en amerikansk mangemilliardær, som er meget fjendtlig over for danskernes holdning til udlændingepolitik.

Læs også
Facebook: Mere regeringsstyret censur

 

Danskerne ønsker at tage deres land tilbage. Et af de vigtigste midler vil være at skabe en stærk modstand mod Facebooks forsøg på at påtvinge os meninger, som vi ikke har.

 

Facebook er et godt middel til social kontakt. Men det skal ikke være et politisk magtinstrument for en rigmand med ekstreme holdninger.

 

Lad os i fællesskab gøre det klart.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…