Nu skal der ryddes op: Dansk Folkeparti vil udvise udlændinge, der har været på kontanthjælp i mere end tre år

Arkiv (Foto: Steen Raaschou)

Nu skal det være slut med, at migranter år efter år kan udnytte det danske samfund og årligt belaste de sociale budgetter med tocifrede milliardbeløb.

 

Det mener i hvert fald Dansk Folkeparti.

 

Så snart Folketinget igen samles til efteråret, vil partiet fremsætte et beslutningsforslag om, at udlændinge skal have frataget deres opholdsgrundlag, hvis de har været på kontanthjælp i mere end tre år.

 

Alt for mange af dem med muslimsk baggrund

Hos Dansk Folkeparti fastslår integrations- og udlændingeordfører, Martin Henriksen, at partiet nu vil trække en streg i sandet.

 

Hvis ikke man kan finde ud af at bidrage til samfundet, og få sig et arbejde, så ved jeg ærligt talt ikke hvorfor man er her. Så her foreslår Dansk Folkeparti at vi trækker en streg i sandet, siger Martin Henriksen til Den Korte Avis og understreger:

 

“Vi har alt for mange, og især af dem med muslimsk baggrund, som ikke gider at gøre dagens gerning og det er ærlig talt trættende at se på.”

 

“Så derfor vil vi ganske enkelt tage opholdstilladelsen fra dem, hvis de har været flere år på integrationsydelse eller kontanthjælp. Nok er nok, som man siger,” lyder det fra Martin Henriksen.

 

Ser frem til Venstres reaktion

Martin Henriksen ser nu frem til reaktionen hos statsministerpartiet Venstre, når der i Folketinget skal stemmes om forslaget fra Dansk Folkeparti.

 

“Venstre siger jo så tit, at vi kun skal have dem, der kan og vil, men mener de det? Det får de nu muligheden for at svare på, når de skal trykke ja eller nej til vores forslag nede i Folketingssalen,” siger udlændingeordfører Martin Henriksen, som også er forslagets ordfører.

 

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

Skal vide, at de ikke kan regne med livslang forsørgelse

I bemærkningerne til forslaget anfører Dansk Folkeparti blandt andet, at:

 

“Velfærdssystemets hensigt er helt grundlæggende at varetage danskernes interesser. Det skal dermed ikke betragtes som et udvidet socialkontor for andre landes borgere. Velfærdssystemet er lavet til og for danskerne.”

 

Videre hedder det blandt andet i bemærkningerne:

 

“Der er desværre mange udlændinge, især fra ikke-vestlige lande, som bidrager negativt til samfundet.”

 

“Finansministeriet har regnet sig frem til, at udgiften er 33 milliarder kroner. En væsentlig del af denne udgift skyldes, at mange er på offentlig forsørgelse, hvilket er helt urimeligt over for det danske folk, som har opbygget velfærdssamfundet,” hvorefter det understreges, at:

 

“Forslagsstillerne ønsker at gøre det klart overfor udlændinge, at de ikke kan regne med livslang forsørgelse af dem og deres familie. Der skal være grænser. Det foreslås derfor, at der sættes en grænse på tre års kontanthjælp.”

Læs også
Chok i Holland: Mange politifolk med indvandrerbaggrund er stærkt involveret i kriminel aktivitet
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…