Nu må festen stoppe: Udviste narkodømte udenlandske forbrydere er talsmænd for sultestrejkende iranere, der nægter at forlade Danmark

Migranter på Kærshovedgaard i en demonstration for et år siden mod forholdene (Arkivfoto fra Facebook via Uriasposten.dk)

Medens en lang række politikere med justitsminister Søren Pape Poulsen (K) i spidsen raser over domstolenes ulyst til at udvise kriminelle udlændinge, optræder kriminelle, der er blevet udvist, i fuld offentlighed på landets TV-skærme.

 

Det gælder blandt andre den nu 53-årige iraker, Taleb Said Morad.

 

Han optræder i øjeblikket som talsmand for 28 afviste iranske asylansøgere, der nægter at forlade landet.

 

De sultestrejker nu på ottende døgn på udrejsecenter Kærshovedgård i protest mod forholdene på centret, der ligger på den tidligere jyske hede mellem Ikast og Brande.

 

Har fået seks års fængsel for narko og udvist for bestandig

Ved et nævningeting ved Østre Landsret i marts 2005 blev Taleb Said Morad idømt seks års fængsel for forsøg på indsmugling af 1,4 kilo heroin og udvist af Danmark for bestandig.

 

Forleden fik de sultestrejkende besøg af TV Midtvest, som betegnede den narkodømte og udviste talsmand, Taleb Said Morad, som afvist asylansøger.

 

Og skal man tro hans udtalelser til TV Midtvest, er der ingen grænser for hans samfundssind:

 

”Vi vil gerne ud og være en del af samfundet. Jeg vil gerne arbejde, tjene mine egne penge og betale skat. Hvor ikke?” lyder det fra den narkodømte og udviste talsmand.

 

Og han er ikke den eneste af slagsen på Kærshovedgaard.

 

Her er han sammen med den ansigtstatoverede Ghassan Younis, som ifølge bloggeren Kim Møller, Uriasposten, nu kalder sig ”Hulk Sami Alqseunan”

Læs også
Somaliere og andre udlændinge optager pladsen – danske fængsler og arresthuse er nu så overfyldte, at man må tage værksteder i brug som celler

 

Han blev i 2001 dømt for narko og våbenbesiddelse og ligeledes udvist af Danmark for bestandig, og de kender hinanden fra gamle dage.

 

Deltog i besættelsen af Vor Frue Kirke i maj 2009

Den 15. maj 2009 blev Vor Frue Kirke besat af afviste irakiske asylansøgere. Troede man.

 

Blandt de afviste asylansøgere var der også to narkodømte og udviste forbrydere, som hurtigt stillede sig op som talsmænd for de afviste asylansøgere og optrådte i TV-aviserne.

 

Der var såmænd Taleb og den ansigtstatoverede Ghassan, som også dengang var på færde under dække af, at de var afviste asylansøgere og ikke udviste kriminelle.

 

Deres identitet blev dog hurtigt afsløret og talsmandsjobbet varetaget af en anden. Efterhånden som flere og flere irakere strømmede til, forlod flokken efter kort tid Vor Frue Kirke og besatte i stedet Brorsons Kirke på Nørrebro.

 

Læs også
Betjent blev stukket i nakken med en kniv, da asylansøgere demonstrerede – nu har han fået nok

Her opholdt de sig, indtil politiet ryddede kirken den 13. august 2009.

 

Og nu fører de sig så frem på Kærshovedgård

Det er uvist, om de afviste asylansøgere på Kærshovedgård er på det rene med, at deres talsmand og hans højre hånd begge er udviste narkoforbrydere og ikke afviste asylansøgere.

 

Under alle omstændigheder nægter de i lighed med de øvrige beboere på Kærshovedgård at forlade Danmark, og det har givet myndighederne et problem, da deres hjemlande nægter at tage mod egne statsborgere, der ikke vender frivilligt tilbage.

 

Og der er ingen ende på, hvor dårligt de har det på udrejsecentret:

 

”Vi sultestrejker, fordi vi dør langsomt. Vi dør hver dag. En langsom død. Vi har ingenting at lave, vi sidder bare på værelserne. Og vi har brug for hjælp,” lyder det fra den narkodømte og udviste talsmand.

 

Der er to ting at sige til det.

Læs også
To afrikanere skulle udvises – det kostede 1,4 millioner

 

For det første er de i Danmark på tålt ophold, fordi de nægter at forlade Danmark og integrationsminister Inger Støjberg (V) har flere gange ikke lagt skjul på, at tålt ophold skal være så utåleligt som muligt.

 

For det andet står det dem frit for at rejse tilbage, hvor de kom fra, og til det formål kan de få al den hjælp, de har brug for. Der er ingen der holder på dem. Tværtimod.

 

 

 

Det er bloggeren Kim Møller, Uriasposten, der har gravet de to kriminelles fortid op. Det kan du læse mere om her:

http://www.uriasposten.net/archives/88911

 

Læs også
Mange afviste asylansøgere bliver bare i Danmark – det findes der en simpel løsning på, men regeringen skjuler den

Desuden har Steen Raaschou tidligere skrevet om sagen på Snaphanen:

 

http://snaphanen.dk/2009/05/page/7/

Her kan du se en af TV-aviserne, hvor den kriminelle duo optræder i forbindelse med kirkebesættelserne:

https://www.youtube.com/watch?v=ffmsWEPV6Cs

 

Og her kan du læse om den dom, som de afviste asylansøgeres talsmand fik:

http://www.fyens.dk/article/377459:Indland-Fyn–Seks–rs-faengsel-til-narkosmuglere

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…