Radikal islam breder sig i tyske skoler – og nu er ”jøde” igen blevet et skældsord

Skærmprint YouTube

Interviews med lærere på 21 skoler i Berlin tyder på, at jødehad igen er blevet et alvorligt problem i nogle områder. Det gælder specielt blandt elever med arabisk og tyrkisk baggrund.

 

Mange af de adspurgte lærere beretter om, at ”din jøde!” er blevet et almindeligt skældsord.

 

Det er direkte forbundet med, at radikal islam breder sig blandt eleverne – under indflydelse fra moské-miljøer.

 

Islamister arbejder systematisk på at korrigere den undervisning, som eleverne modtager i skolen.

 

Disse islamistiske autoriteters indflydelse rammer ikke bare jøder, men i høj grad også piger og kvinder, homoseksuelle og verdslige muslimer. Sådan lyder det fra lærere.

 

Identificerer sig mere og mere med islam

De samme tendenser, som fremgår af det aktuelle rundspørge, kom frem i en undersøgelse fra 2015-2016, gennemført af American Jewish Committee (AJC).

 

Her slog man fast, at der er sket en ændring blandt indvandrereleverne: Før identificerede de sig især med deres etniske og nationale baggrund. Men nu identificerer de sig først og fremmest med islam.

 

Og det er ofte islam i en radikal udgave.

 

Moralvogtere

De elever, der i særlig grad er under indflydelse fra de islamistiske autoriteter, fungerer som ”moralvogtere” i forhold til deres kammerater.

 

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

Hvis kammeraterne er for frie i det og tager for afslappet på islamiske dogmer, bliver de irettesatte eller ligefrem forfulgte af disse moralvogtere.

 

Som en lærer udtrykker det:

 

”Vi har efterhånden en slags paralleluddannelse. På den ene side har vi det, som skolen officielt skal undervise i. Og så har vi hos mange elever moské-besøg og moské-foreninger, der påvirker dem.”

 

Hjernevask

En lærer giver denne kommentar til de seneste 15 års udvikling:

 

”Vi taler om, hvor effektivt denne hjernevask må fungere, når eleverne så hurtigt kan blive så antivestlige, så antiamerikanske og også så antisemitiske.”

 

Lærerne i Berlin taler specielt om, hvor voldsomt et pres der bliver lagt på de muslimske piger for, at de skal rette ind efter islamiske normer – med lavere status end manden, tildækning og social kontrol.

Læs også
Asger Aamund fylder 80 år: Islam er i krig med os – det er på tide at se virkeligheden i øjnene

 

I de dele af Berlin, som er stærkt præget af muslimer, kan man generelt konstatere et stadig tydeligere had mod jøder, mod frie kvinder, mod homoseksuelle og mod kritisk tænkning.

 

Muslimernes andel af befolkningen i Tyskland og Europa vil blive ved med at vokse, så langt øjet rækker. Derfor er der god grund til at frygte de tendenser, som de berlinske lærere har iagttaget.

 

https://www.rbb-online.de/politik/beitrag/2017/07/lehrer-umfrage-ajc-antisemitismus-islamismus-schulen-berlin.html

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…