Nordafrikansk narkobande hærger kendt strandområde med vold og voldtægter

Et tilfældigt gadebillede efter uroligheder i Syditalien / Arkiv-skærmprint

Søndag blev et polsk par overfaldet af fire afrikanske mænd på stranden ved det berømte italienske badested Rimini.

 

Den 26-årige kvinde blev voldtaget af de fire mænd, mens hendes mand så på. Bagefter blev manden slået bevidstløs. De to polakker, især den voldtagne kvinde, meldes dybt traumatiserede over det skete.

 

Italiens politi har iagttaget de fire gerningsmænd på en overvågningsvideo. Deres konklusion er, at de er tunesere og marokkanere, der er medlemmer af en narkobande, som er kendt af politiet.

 

De nordafrikanske muslimske lande leverer i det hele taget et stort antal af de voldsmænd, der begår grov kriminalitet i Europa.

 

Andre har oplevet det samme

De fire fra Rimini ser ud til virkelig at have været om sig. En restauratør kan fortælle, at et ungt østrigsk par kom ind hans restaurant efter en lignende rystende oplevelse.

 

I deres tilfælde var det dog lykkedes for manden at slå så meget fra sig, at forbryderne opgav deres forehavende. (Corriere della Sera)

 

De samme voldsmænd har åbenbart også misbrugt en transseksuel fra Peru i området.

 

Tidligere i august angreb de et italiensk par, der brutalt blev slået.

 

Manden fik frarøvet ur, pung og smartphone. Og de fire truede kvinden med en ituslået glasflaske for at voldtage hende. Men hun skreg så højt, at de blev skæmt væk.

 

Det er en frygtelig tanke: Mennesker nyder livet i et dejligt strandområde – pludselig konfronteres de med afstumpede typer, der uden nogen hæmninger er parate til at ødelægge deres liv.

Læs også
Afrikansk indvandrer satte ild til bus, hvor skolebørn var lukket inde – det skete i protest mod stram udlændingepolitik

 

http://www.krone.at/oesterreich/oesterreicherin-entkam-sextaetern-von-rimini-knapp-attacken-am-strand-story-586072

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…