Nigerianer fik nej til asylansøgning, men blev ikke udvist – det udnyttede han til bestialsk jalousi-mord på kvindelig asylhjælper

I den tyske by Münster begyndte mandag en retssag mod en 28-årig nigerianer, der har søgt asyl i Tyskland, men fået sin ansøgning afvist.

 

Asylansøgeren står anklaget for at have begået et bestialsk mord på en bare 22-årig studerende, der var frivillig asylhjælper. Hans motiv skulle være jalousi.

 

Hun havde haft et kortvarigt forhold til nigerianeren. Derefter mente han angiveligt at have krav på hende. Han kunne ikke udholde tanken om, at hun var sammen med en anden mand.

 

I stedet for at respektere hendes frihed til at vælge, hvem hun ville, slog han hende ifølge anklagemyndigheden ihjel. Endda på den mest bestialske måde.

 

22 knivstik

Mordet fandt sted om natten den 11. februar i år. Ifølge politiet havde hun ikke en chance for at afværge det dødelige angreb.

 

Hun havde ellers bevæbnet sig med en peberspray for at kunne forsvare sig mod nigerianeren. Hun var nemlig i stigende grad blevet bange for ham.

 

Men hun blev stukket ned bagfra, da hun gik på gaden. Angrebet havde en uhyggelig vildskab: Lægerne talte 22 knivstik i ryggen, på halsen og i hovedet.

 

Udpegede gerningsmand, mens hun lå døende

Det bliver endnu mere makabert: Gerningsmanden havde medbragt en kuffert, som han ville bruge til at få fjernet liget af den unge kvinde.

 

Det nåede han dog ikke. Beboere i området hørte hendes skrig om hjælp og kom løbende ud på gaden. Men han nåede at flygte.

 

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

Mens hun lå døende på gaden, nåede den unge kvinde dog at udpege nigerianeren som gerningsmanden. To dage efter mordet blev anholdt i Basel i Schweiz.

 

Således er sagen beskrevet af anklagemyndigheden. Den tiltalte havde ingen kommentarer under retsmødet mandag.

 

Han skulle aldrig være lukket ind

Mordet på den 22-årige studerende burde slet ikke kunne finde sted. I hvert fald ikke, hvis det holder stik, at nigerianeren var drabsmanden.

 

Han burde nemlig slet ikke være i Tyskland. Når han alligevel var det, skyldes det det katastrofale asylsystem, som politikerne har skabt.

 

Nigerianeren rejste i 2015 ind i Tyskland for at søge asyl. Det skulle han aldrig haft lov til.

 

I et velfungerende system skulle hans asylansøgning være blevet behandlet ved grænsen. Her skulle han så have været afvist. Hvis det var sket, må man regne med, at den unge kvinde stadig var i live.

Læs også
Afrikaner fik afvist sin asylansøgning, men han blev ikke udvist – det fik frygtelige konsekvenser for en 9-årig pige

 

Den slags vil Merkel ikke tale om

Men han kom altså ind i landet.

 

Og selv om han fik afslag på sin asylansøgning, levede han bare videre i Tyskland.

 

Afviste asylansøgere i Tyskland, Danmark og andre lande kan leve videre i landet. Hjemsendelserne fungerer overhovedet ikke.

 

Hvis det ikke havde været sådan, ville den unge studerende formentlig have været i live i dag.

 

Forbundskansler Angela Merkel gør alt for at holde asylpolitikken ude af valgkampen op til det tyske valg den 24. september.

 

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

Det forstår man, når man ser en sag som denne.

Se video med nigerianeren her:

https://www.welt.de/vermischtes/article167678658/Asylbewerber-soll-Helferin-nach-Liebes-Aus-erstochen-haben.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…