Naboer på stille vej raser over muslimer: Det lyder som Mellemøsten

Beboerne på en stille vej i Vejen har fået en muslimsk forening som naboer. Og det er de grundig trætte af.

 

Det er Dansk Afghansk Forening, som bor til leje i en bygning på den ellers så stille vej. Og det medfører en masse larm og støj uden hensyntagen til vejens beboere. Der er sket flere gange:

 

Det var en meget voldsom episode. Det belv råbt bønner for åbne vinduer, som om det var i Mellemøsten. Det var ikke sjovt, og hvis det fortsætter, så tror jeg, at vores hus falder i værdi”, siger en af naboerne, Ovin Klein, til jv.dk.

 

Nu vil den Dansk Afghanske Forening købe huset, og manden, der ejer huset, er helt indstillet på at sælge.

 

Men det har for alvor sat sindene i kog hos de øvrige beboere på vejen. Den slags er ikke hverdag i en mindre midtjysk by som Vejen.

 

Foreningen skriver i begrundelsen for, at de vil købe huset, at de også vil lave arrangementer med danskerne for eksempel op til jul. Men de vil også fejre de muslimske højtider som Eid.

 

Og naboerne er ikke begejstrede for udsigten til fejringen af muslimske højtider på deres stille vej.

 

Måske bliver huset en slags moské. Der bliver i hvert fald allerede nu bedt højlydt i huset, og jv.dk kalder det “et bedehus”.

 

Vi ved ikke, hvad foreningen siger til kritikken, da de ikke er vendt tilbage til jv.dk.

 

Men sådan er det, når man har åbnet Danmark for tusindvis af muslimer. Der blev advaret for 20 år siden, men der blev ikke lyttet.

 

Læs også
Muslimer kræver nye pasregler – muslimske kvinder må ikke vise deres ører

Og nu melder konsekvenserne sig: Danmark bliver mere muslimsk. Det er ikke en abstrakt påstand men noget ser kan ses, høres og mærkes i hverdagen som her i et boligområder selv i en mindre by – men også i skoler, på hospitaler, i de offentlige udgifter, hos politiet og mange andre steder.

 

Kilde BT

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…