Video: Muslimsk leder har været kandidat for de konservative og udadtil talt varmt for britiske værdier – nu bliver han afsløret af skjult kamera

Det er svært at være frafalden muslim, uanset hvor i verden man befinder sig. I nogle muslimske lande risikerer man forfølgelse og dødsstraf. I Vesten går det sjældent så slemt, her nøjes de muslimske trossamfund med at udelukke og forbande sådanne forrædere.

 

I Danmark kender vi især nul-tolerance fra sekter som Jehovas Vidner og Scientology-bevægelsen, men det er vist sjældent at høre om, at sekternes ledere opfordrer til drab på dissidenterne.

 

Anderledes forholder det sig med muslimske ledere. Det er igen og igen blevet dokumenteret, hvordan imamer, sheikher og andre toneangivende muslimer tordner mod forræderne.

 

Og hvad værre er, de muslimske ledere, der opildner til vold og forfølgelse, siger ofte noget helt andet til offentligheden.

 

Britisk muslimsk leder

Det er også historien om Mufti Shah Sadruddin, der er religiøs leder af Jamaat-e-Ulama UK, det står for Rådet af muslimske lærde i England.

 

I sit daglige virke er han Rektor på en muslimsk skole. Muftien stammer fra Bangladesh.

 

I 2014 stillede muftien op til kommunalvalget i Newham for De Konservative. I videoen nedenfor kan man hører ham give  den hele armen.

 

Jeg vil beskrive mig selv som en patriotisk og loyal britisk borger, der vil give sit liv for dette land og dette lands jord som jeg elsker fordi det er mit hjemland, det er landet hvor min mor og far er begravet. Så det er gennem min deltagelse i politik, at jeg bedst kan tjene landet fordi jeg tror på lighed, på retfærdighed, på at elske den menneskelige race og jeg hader at hade nogen.

 

Det bedste demokrati er i England, moderen til alle demokratier er Britisk demokrati. Det er derfor jeg er meget stolt af at være britisk statsborger. Og det er derfor jeg er meget stolt af at være en del af det konservative parti. Jeg ønsker at dedikere mit liv til at tjene og fremme den konservative (Tory) ideologi og jeg ønsker at bringe værdierne ind i hver et hjem … det står mit hjerte meget nært og det er derfor jeg er stolt af at være medlem af det konservativ og jeg vil altid støtte partiet ….

 

 

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

Muftien blev ikke valgt og godt det samme, for han er en løgnagtig klud, der taler med to tunger.

 

I en tordentale mod en forhenværende muslim, nu ateistisk blogger sagde han:

 

”Han er en skiderik, en forræder og en skamløs person. Barn af en hykler, han bandede af min profet. Denne søn af en horeunge udfordrer os!

 

”Oh I Bangla lærde, oh I muslimer, vågn op. Ingen søn af en satan vil forblive i live efter at bande af Profeten.”

 

Klippet kan ses i et klip øverst i artiklen på express.com her.

 

Man må sige, at muftiens hadetale ligger langt fra præsentationen af ham selv som en liberal og tolerant muslim imod had.

 

Læs også
Video: Hunden risikerer sit eget liv for at redde sine hvalpe ud i live

Muftiens tvetungethed blev afsløret for nationen i en dokumentar om, hvor svært det er at være frafalden muslim. Muftien siger selv, at han ikke opfordrer til had, og at jihad altid skal være ikke-voldelig.

 

Ifølge dokumentaren om de forhenværende muslimer, fortælles at mange lider af selvmordtanker, at de er selvskadende og at mange bliver forfulgt af deres familier. De står overfor ekstrem diskrimination, udstødelse, psykisk misbrug og vold som følge af at forlade islam. En del tør slet ikke bekende deres sande overbevisning, men lever et dobbeltliv.

 

Dr. Omer El-Hamdoon fra Den Muslimske sammenslutning i England siger, at folk kan forlade religionen af egen fri vilje og de bør ikke straffes.

 

Men han siger også, er det ikke er overraskende, at dem der forlader islam bliver undgået.

 

“Det muslimske samfund er et fællesskab baseret på religion, så hvis en person vælger at stoppe med at være en muslim, kan de ikke rigtig forvente, at det muslimske samfund stadig kommer til dem og siger: “Du er stadig en del af vores samfund. ‘” siger El-Hamdon.

 

Kilde: express.com.uk

 

Læs også
Den vrisne kat skubber fjernbetjeningen på gulvet – da ejeren råber stop, ryger den næste ting ned …Først skubber Video: Katten gør som det passer den, selv om ejeren protesterer højlydt
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…