Menneskesmuglere har fundet på en ny form for svindel, der kan skaffe mange muslimske migranter asyl

Arkivfoto


Tysk politi gennemførte i sidste uge en større razzia mod et netværk af menneskesmuglere i landet.

 

De mistænkes for at have hjulpet et stort antal migranter med at komme til Tyskland og med at snyde myndighederne, så de kan få asyl.

 

Migranterne er åbenbart blev tilbudt en pakke med ”alt inklusive”. Lige fra rejsen væk fra hjemlandet til fabrikerede forklaringer over for asylmyndighederne i Tyskland.

 

Blandt andet skal man have forsynet muslimske migranter med løgnehistorier om, at de er konverteret til kristendommen og derfor vil blive forfulgt, hvis de sendes hjem.

 

Grundig svindel

Smuglerne har især haft kunder blandt iranere og afghanere. Hovedmanden i netværket er selv en iraner, der omtales som Hadi K.

 

Deres asylpakker har ligget i den dyre ende. Blandt andet er de fleste migranter kommet med fly. Folk får også lov at betale ekstra for, at disse menneskesmuglere arbejder ret omhyggeligt med deres asylsvindel.

 

Kunderne bliver således grundigt forberedt på samtalerne med Udlændingestyrelsen (Bundesamt für Migration und Flüchtlinge – BAMF).

 

De er således velforberedte, når de møder frem og påstår, at de er konverteret til kristendommen.

 

Smarte kneb

Smuglerne har blandt andet hjulpet dem med at lære centrale dele af Biblen udenad! For eksempel lignelsen om den fortabte søn i Lukasevangeliet.

 

Læs også
Tyskland: En “latent følelse af utryghed”

Smuglerne har også sørget for, at de har deltaget i en række gudstjenester, så nogle kirker kan bekræfte deres kristendom.

 

Migranterne har desuden fået det gode råd, at de allerede i hjemlandet skal få taget et billede, hvor de bærer et kors.

 

Smuglerne har sågar forsøgt at overtale præster til at støtte de ’kristne’ migranter – ved at appellere til deres næstekærlighed.

 

Falsk og ægte konvertering

Falsk konvertering til kristendommen en snedig måde at snyde sig til asyl på.

 

Når disse muslimer først har fortalt, at de er blevet kristne, så er det i sig selv en begrundelse for, at det er svært at sende dem hjem igen. For det er velkendt, at kristne forfølges i store dele af den muslimske verden.

 

Det betyder naturligvis ikke, at alle asylansøgninger, der bygger på konvertering til kristendommen, er fup.

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

 

I en hel del tilfælde er konverteringen til kristendommen i utvivlsomt ægte. Der er tale om modige mennesker, der risikerer at lide alvorlig overlast, hvis de sendes hjem efter at være ’sprunget ud’ som kristne.

 

Reklamerede åbenlyst med deres tilbud

Men efterforskningen i Tyskland tyder altså på, at der finder organiseret svindel med konverteringer sted. Den er simpelt hen en del af den pakke, man betaler for – ”alt inklusive”.

 

Og så satser man på, at modtagerlandets myndigheder hopper på det. Tilsyneladende lykkes det jævnligt – ellers kunne menneskesmuglerne næppe kræve den høje betaling, de får.

 

De menneskesmuglere, som tysk politi har anholdt, har været så frække, at de åbenlyst reklamerede med deres tilbud.

 

Den hovedmistænkte Hadi K. har således haft sin egen ”visum”-side på Facebook, hvor han tilbød sine tjenester – blandt andet at ’tage hånd om’ asylprocessen (med fine forklaringer om forfølgelse).

 

Læs også
Afrikaner fik afvist sin asylansøgning, men han blev ikke udvist – det fik frygtelige konsekvenser for en 9-årig pige

Det kunne være interessant at få belyst, om menneskesmuglere på samme måde fabrikerer falske konverteringer til kristendommen i Danmark.

 

https://www.welt.de/politik/deutschland/article163972021/Razzia-gegen-Schleuser-wegen-massenweisen-Asylbetrugs.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…