Mand forsøgte at voldtage kvindelig jogger – så gav hun ham en lektion, som han aldrig vil glemme

Foto: Facebook

Kelly Herron, 36 år, var på joggingtur for at træne til et maratonløb. Det foregik søndag den 5. marts i Golden Gardens Park i den amerikanske by Seattle.

 

Undervejs standsede hun og gik ind på et offentligt toilet. ”Da jeg stod og tørrede mine hænder, blev jeg klar over, at noget var galt, ” siger hun til ABC News.

 

Da hun vendte sig om, så hun en mand stå i rummet. Han havde åbenbart ventet på sin chance inde på toilettet. Så angreb han hende.

 

Han kastede hende ned på gulvet for at voldtage hende og slog hendes knæ og ben. Det kom til en rasende kamp, og hun blev ved med at skrige højt: ”Ikke i dag, din forbandede idiot (’you motherfucker’)!” Hun fortæller, at det blev en slags kampråb for hende.

 

I indslaget på ABC News fremviser hun kraftige blå mærker på sin arm. Hun har sår og skrammer i ansigtet. På et foto ser man en rød streg, der kommer fra en GPS på hendes krop. Stregens heftige udsving viser, hvor voldsom kampen var.

 

”Jeg kæmpede for mit liv,” skrev hun bagefter på Instagram.

 

Kursus i selvforsvar

Kelly forsøgte at flygte ind i en af toiletbåsene, men det mislykkedes. Manden fik fat i hende og slog hende brutalt i hovedet.

 

Hun følte, at hun var ved at besvime. Men så blev hun klar i hovedet og indså, at hun måtte bruge beskidte tricks. Der var ikke noget, der hed en ”fair kamp” i den situation. Hun begyndte at kradse ham i ansigtet.

 

Nu kom hun i tanke om, hvad hun havde lært på et kursus i selvforsvar på sit arbejde bare tre uger i forvejen. Så fik voldtægtsforbryderen en lektion, som han aldrig vil glemme.

 

Hun knyttede sin næve og blev ved med at hamre enden af den ind på siden af hans hoved. Den hårde næve mod det bløde kød gjorde tydeligvis særdeles ondt. Han slap sit tag i hende.

Læs også
To fronter og to femtekolonner – det amerikanske valg

 

Hun tog fat i døren og kom ud fra toilettet. Til alt held kom der en mand forbi, og ved fælles hjælp fik de låst voldtægtsmanden inde på et af toiletterne.

 

Ros fra ekspert, der giver gode råd

ABC News interviewer en instruktør i selvforsvar, Jordan Giarratano, som har undervist i selvforsvar i 20 år. Han er forbløffet og imponeret over Kelly Herrons kampvilje og kampevne.

 

”Dette er noget af det mest surrealistiske, jeg har set i de fire år, jeg har kørt mit nuværende kursus. Det er meget inspirerende og overvældende.”

 

Han siger, at selvforsvar i høj grad er noget mentalt. Det er vigtigt, at kvinden i sådan en situation stoler på sin intuition og reagerer øjeblikkeligt. Hun må ikke tøve. Så skal hun råbe op og ”kæmpe som en vild”.

 

Det indebærer, at hun skal ramme med hårde steder på sin hånd mod bløde steder på overfaldsmanden.

 

Læs også
USA støtter Israel mod EU

Forbryderen skal have en klar fornemmelse af, at han får hård modstand og kan få store problemer med at gennemføre sit forehavende.

 

Kendt sexforbryder

Kelly Herron siger, at oplevelsen har givet hende en følelse af styrke. Hun fortsætter med at træne til maratonløbet.

 

Den 40-årige gerningsmand, Gary Steiner, er kendt af politiet for sexforbrydelser. Han sigtes for voldtægtsforsøg og overfald.

 

En undersøgelse, som ABC News refererer til, konkluderer, at 43 procent af kvindelige joggere har oplevet chikane eller angreb.

 

Kelly Herron fik demonstreret, hvordan man kan svare igen, så gerningsmanden aldrig glemmer det.

 

Du kan se ABC News’ TV-indslag om Kelly Herrons kamp her:

Læs også
Donald Trumps nye skattelettelser er godt nyt for verdensøkonomien

 

 

http://abcnews.go.com/US/female-jogger-seattle-defense-tactics-fend-off-brutal/story?id=46034147

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…