Lyssky libanesisk slikhandler og hans bror har snydt det danske samfund for mindst 46 millioner kroner

Colourbox
Udskriv

To libanesiske brødre er ved Retten i Næstved idømt henholdsvis tre og to år fængsel. Desuden skal de til sammen betale en bøde på 29 millioner kroner.

 

Det drejer sig om Tarek Zaiem på 38 år og Ahmad Zaiem på 32 år. Langt de fleste, der er kommet til Danmark fra Libanon, er i øvrigt palæstinensere. Muligvis gælder det også for disse brødre.

 

Baggrunden for de hårde straffe er, at brødrene siden 2013 har bedrevet svindel i kæmpeformat, som har kostet det danske samfund mindst 46 millioner kroner.

 

Slikbranchen

Tarek Zaiem har ikke mindst dyrket sine lyssky forretninger inden for slikbranchen, hvor en del indvandrere er aktive.

 

Blandt andet har han solgt drikkevarer, der var påklistret falske pantmærker, til slikbutikker og andre forretninger i Slagelse og Korsør.

 

Politiet fandt desuden 15.000 ugyldige pantmærker på hans hjemmeadresse. Det ser politiet som et udtryk for, at der var tale om bevidst svindel for at malke systemet.

Læs også
Vi bliver snydt, så vandet driver, af de såkaldt uledsagede flygtningebørn

 

Tarek Zaiem var anklaget for at snyde for hele 40 millioner kroner. Han skal nu betale 18 millioner kroner i bøde.

 

Sort aflønning og falske fakturaer

Men hans bror, Ahmad Zaiem, har også været om sig. Han var anklaget for at have unddraget statskassen knap 5 millioner kroner for sort aflønning af medarbejdere i sit firma, Vestsjællands Vikarbureau.

 

Desuden har han udmærket sig ved at drive virksomhed uden at betale moms. Det er foregået ved, at han forfalskede fakturaer og anvendte falsk dokumentation for påståede udgifter på 9,8 millioner kroner.

 

Det bidrag, som den libanesiske slikhandler og hans bror har ydet til det danske samfund, har altså primært bestået i plat, fup og svindel i den virkelig grove ende.

 

Læs også
Gang på gang var en gruppe frivillige brandmænd lynhurtigt ude for at slukke brande – så blev det opdaget, at der var en speciel forklaring

Man sporer ikke just nogen taknemmelighed over, at de har fået lov til at slå sig ned her.

 

http://sn.dk/Slagelse/Broedrepar-idoemt-faengsel-og-gigantisk-boede/artikel/665032

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ