Kristian Thulesen Dahl: Hvis vi hjemsender de flygtninge, der kan rejse hjem, giver det flere penge til danskernes velfærd

Kristian Thulesen Dahl (Foto: Privat)

Torsdag smed Dansk Folkepartis leder Kristian Thulesen Dahl en bombe i de politiske forhandlinger på Christiansborg. Det skete i et interview med Den Korte Avis.

 

Thulesen Dahl krævede, at flygtninge bliver sendt tilbage til hjemlandet, så snart forholdene tillader det.

 

Når man er kommet til Danmark, fordi man havde brug for beskyttelse, skal man også rejse hjem igen, når man ikke længere har brug for beskyttelse, sagde han.

 

Her og nu drejer det sig ikke mindst om de syriske flygtninge:

 

”Når syriske flygtninge i nabolandene begynder at vende tilbage til bestemte dele af Syrien, så må det være muligt for syriske flygtninge i Danmark at gøre det samme.”

 

Pengene går fra velfærd

Thulesen Dahls besked til regeringen er klar: Hvis I vil tale skattelettelser, vil vi kræve, at der laves en plan for hjemsendelse af flygtninge.

 

DF-formanden understreger over for Den Korte Avis, at kravet om hjemsendelse af flygtninge hænger tæt sammen med den økonomiske politik.

 

Hjemsendelse betyder, at der vil være langt flere penge til danskernes velfærd.

 

Flygtningene er en stor økonomisk belastning for det danske samfund.

 

Hvis de får lov til at blive, når de sagtens kunne rejse hjem, vil det koste mange penge, som så må tages fra de ældre, fra sundhed, fra uddannelse og andet i Danmark.

Læs også
En stemme på Mette Frederiksen vil uundgåeligt være en stemme på en svagere udlændingepolitik

 

Kritiserer regeringen

Finansministeriet har beregnet, at den ikke-vestlige indvandring koster det danske samfund hele 33 mia.kr. om året. Dette er tilmed et minimumstal.

 

”For de penge kan man få megen velfærd til danskerne. Hvis man altså har den politiske vilje. Og den vilje beder vi regeringen om at vise i forhandlingerne,” siger Thulesen Dahl.

 

Dermed går Dansk Folkepartis leder i rette med den linje, som regeringen kører i forhold til flygtninge.

 

Regeringen vil ikke tale om for eksempel at sende syrerne hjem. I stedet taler den om, at der skal flere af dem i beskæftigelse. Senest var det finansminister Kristian Jensens argument i Jyllands-Posten fredag.

 

”Men den holder ikke,” siger Kristian Thulesen Dahl til Den Korte Avis.

 

Læs også
Udsigt til politisk drama om udlændingepolitik mellem Kristian Thulesen Dahl og Mette Frederiksen

Udlændingepolitik og velfærdspolitik

”For det første er der fortsat meget store problemer med at få flygtninge i arbejde. Det er jo blandt andet derfor, at tilstrømningen til Danmark er så stor en underskudsforretning.”

 

”For det andet drejer det sig ikke kun om arbejde. Stor tilstrømning fra ikke-vestlige, især muslimske lande, fører samtidig til stærke muslimske parallelsamfund og undergravning af dansk kultur.”

 

DF-formanden konkluderer: Både kulturelt og økonomisk er det langt, langt bedre, at blandt andet syrerne sendes tilbage, når forholdene i hjemlandet gør det muligt.

 

Han understreger, at dette ikke kun er udlændingepolitik. Det er også velfærdspolitik til gavn for almindelige danskere.

 

”Hvis regeringen svigter på dette punkt, bliver der færre penge til velfærd,” siger han.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…