Liget af kendt kvinde blev fundet 30 m fra en politistation – kriminalitet og indvandring er ude af kontrol i Europas vigtigste by

Berlin Google Map
Udskriv

Den 60-årige Susanne F. var en kendt person. Hun var kunsthistoriker og berømmet for sin skønhedssans. Hun ledede Glienicke Slot i Berlin – ”den smukkeste arbejdsplads i byen”, som Berliner Morgenpost skrev.

 

Tirsdag havde hun sammen med tre veninder været på en haverestaurant. Næste morgen vågnede hendes mand op og opdagede, at hun ikke lå i sengen ved siden af ham. Så alarmerede han politiet.

 

Men det var en tilfældig forbipasserende, der fandt hendes lig. I et buskads i den store park Tiergarten i midten af Berlin.

 

Grusom død

Susanne F.’s liv var fuldt af skønhed. Men hendes død blev hæslig og grusom. Ifølge Berliner Kurier var hun igennem flere minutters dødskamp.

 

Politiet har ikke fundet noget motiv til mordet. Intet tyder således på en seksualforbrydelse.

 

Måske har morderen bare været ude efter hendes mobiltelefon. To dage efter, at hun var forsvundet, modtog hendes mand en sms om, at en eller anden havde forsøgt at bruge den.

Læs også
Tyskerne er utilfredse med Merkels udlændingepolitik, men hun bliver alligevel genvalgt på søndag

 

”Forbrydelsens hovedstad”

Hendes død viser, hvor slemt det står til med kriminaliteten i Berlin.

 

Berlin er som bekendt Tysklands hovedstad og dermed den vigtigste by i Europa.

 

Men i Tyskland omtales Berlin også som ”forbrydelsens hovedstad”. Kriminaliteten er ude af kontrol. Indvandringen er ude af kontrol.

 

”Vi føler os ladt i stikken”

Myndighedernes manglende greb om situationen fremgår meget godt af, at liget i flere dage lå 30 meter fra en politistation.

Læs også
Angela Merkel åbnede forleden et internationalt ”fredsmøde” sammen med imam – her afslører vi på video imamens ekstreme holdninger

 

Tiergarten er et af de farligste steder i Berlin. I første halvår af 2017 er der allerede begået dobbelt så mange overtrædelser af straffeloven som i hele 2016.

 

Allerværst står det til på Alexanderplatz, også midt i Berlin. Alene i 2016 blev der på pladsen begået 7.820 overtrædelser af straffeloven!

 

Indehaverne af den restaurant, hvor Susanne F. tilbragte sin sidste aften, fortæller på deres hjemmeside:

 

”I årevis har vi kæmpet for sikre omgivelser i denne del af Tiergarten, men vi har for det meste følt os ladt i stikken.”

 

Merkels ansvar

Læs også
Mand brutalt overfaldet af nordafrikanere, fordi han bar et kors om halsen

En del af det politiske ansvar for disse tilstande ligger hos Berlins socialdemokratiske bystyre.

 

En anden del af ansvaret ligger hos kansler Angela Merkel.

 

Som politiker er hun utrolig god til at foregøgle, at hun har styr på tingene, selv om hun absolut ikke har det. På den konto står hun til sikkert genvalg som kansler ved valget den 24. september.

 

Men i hendes land og i hendes hovedstad er der noget galt.

 

Betydelige områder af Berlin er omdannet til muslimske parallelsamfund. Store forbryderklaner fra Mellemøsten sidder flere steder på magten.

 

Og den almindelige kriminalitet stiger ud over alle bredder.

 

Den kendte Susanne F. levede fjernt fra disse problemer. Men hun døde midt i dem.

 

https://www.welt.de/vermischtes/article168541374/Ihre-Leiche-lag-30-Meter-von-der-Polizeistation-entfernt.html 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ