Jeg vil gerne købe dagligvarer med omtanke, men jeg kan ikke vælge halalslagtet kød fra – den er helt gal

Colourbox

Kommentar af Marie Hjort

 

I artiklen om købmanden der ikke længere sælger alkohol citeres DF éren Kenneth Kristensen Berth for at sige:

 

Og så vil jeg i øvrigt helt håndfast opfordrer danskere til at boykotte købmænd eller kiosker, der kun sælger produkter, der er i overensstemmelse med islam.

 

Det er ikke der, man skal lægge sine penge. Hvis man gør det, så støtter man også landets islamisering.

 

Vi tvinges til at købe halal slagtet kød

Det kunne være interessant at høre hans holdning til at vi alle tvinges til at købe halal slagtet kød i danske supermarkeder.

 

80% af det kød som udgår fra danske slagterier er halal slagtet – uden mærkning til danske forbrugere vel at mærke.

 

Hvordan skal vi håndfast sige fra over for dette, så længe varerne ikke er mærket med halal?

 

Vi støtter islamistiske organisationer økonomisk gennem vores nødvendige daglige indkøb og det er ikke frivilligt? Organisationer vi er i krig med.

 

Hver gang jeg har købt mad til mine børn, har jeg støttet indkøbet af våben, som slår andre børn ihjel – det vil jeg gerne have lov til håndfast at boykotte.

 

Udover at halal mærkning af varer burde være en selvfølge, så siger myndighederne heller ikke selv fra overfor den voldsomme misbrug af reglerne på slagterierne – blot de har tænkt sig at eksportere en lille flig af dyrene må det slagte dyrene som halal.

Læs også
Kunderne elskede pølsevognen på Brønshøj Torv, men nu har ejeren givet op efter grov chikane fra drenge – de krævede, at der kun blev solgt halal

 

Den nemme løsning til at omgå dansk dyrevelfærd er helt ukontrolleret og groft misbrugt. Markedet, forbrugerne, som er den etiske bagstopper er sat ud af kraft.

 

Jeg handler især i Rema 1000. Rema´s kød kommer fra Danish Crown som ikke er til at få et ærligt svar fra, men til udlandet markedsfører de sig med, at 80% af deres kød er halal slagtet. Rema´s slogan er ”discount med omtanke”.

 

Rema siger selv, at det er helt op til deres leverandører hvilket kød de leverer til Rema, og hvordan det dyreetisk er blevet behandlet og slagtet.

 

Og jeg som forbruger der gerne vil indkøbe dagligvarer med omtanke kan ikke vælge halal fra. Den er helt gal.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…