Indlæg fra læserne – 20. juni


Terror i London igen

Denne gang er bilattentatet måske udført af en etnisk englænder og måske rettet mod muslimer.

I den forbindelse er flere ledende muslimer meget hurtige med fordømmelser og med islamofobi-kortet.

Hvor er de samme højtråbende muslimske fordømmelser henne, når Europa gang på gang rammes af islamistisk terror? Jeg hører kun spæde, frygtsomme pip fra enkelte sjæle. Skyldes det frygt eller er det fordi, at den, der tier samtykker?

Jeg ved det ikke, men jeg ved, hvor velgørende, det ville være at se enorme, muslimske protestaktioner mod disse voldshandlinger i islams navn. Det er jo desværre nok ren utopi.

“Det kan godt være, at vi ikke er i krig med islam, men islam er i allerhøjeste grad i krig med os” , for at citere Asger Aamund.

Borgerkrigen ulmer lige under overfladen. De fleste ved det bare ikke endnu.

Henrik Pedersen


 

DR’s dækning af handlingen i London

 

På DR nyhederne kunne man i tv-avisens dækning af hændelsen i London, høre en muslimsk kvinde udtale, at muslimerne følte sig forfulgte og udsatte og at de derfor ønskede mere beskyttelse.

 

Det må siges at være det værste gang ævl, for ikke at sige løgn, siden Goebbles. Det er ganske enkelt for groft.

 

Til dato er det udelukkende ikke muslimer der har været udsat for morderiske angreb fra muslimsk side.

 

Det er ikke muslimer der er blevet halshugget for åben skærm af muslimer der bekender sig til ISIS.

 

En udtalelse som den, den i England boende muslimske kvinde kom med, er et slag i ansigtet på de mange tusinder der siden 9/11 2001 er faldet som ofre for netop den muslimske terror, det er en direkte hån mod dem og deres efterladet.

 

Alt hvad der er sket i London i dag er at muslimerne har smagt deres egen medicin. Muslimerne har selv banet vejen for et sådant svar på deres optræden i Europa. De har i dag oplevet hvor bitter deres medicin er, lad os håbe at det kan medføre en holdnings ændring i de muslimske kredse overalt i den vestlige verden.

 

Jørgen Casse

 


 

Om hyldest til økologi

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Vor jord er udpint og fattig på livsvigtige mineraler og vitaminer. Mange folkesygdomme som gigt, Parkinson, Sklerose og flere andre er mistænkt af læger og forskere for at have bund i mangel og betegnes derfor som mangelsygdomme. Med økologi MÅ landmænd ikke tilføre tilsætningsstoffer, der gør planterne sundere. Planterne sundere!

 

Det er ikke genmodifikation. Det betyder at vi bliver nødt til at indtage både vitaminer og mineraler året rundt. Jeg vil anbefale, at man læser sig til, hvilke vitaminer og mineraler, der hjælper på hvad. Selv spiser jeg en håndfuld af vitaminer og mineraler – opdelt i morgen og aften – hver eneste dag og har ikke haft så meget som en forkølelse siden min kæderygende eksmand og jeg stoppede bofesten i 1983. Vor krop har en naturlig rytme, som styrer kalium og magnesium ind i og ud af cellerne efter solens og månens påvirkning.

 

Vi har så meget intelligens i vor krop, som gør alt for at holde sig sund og rask under de omstændigheder, vi giver kroppen. Men vi kan jo hjælpe lidt til med indtagelse af ekstra vitaminer og mineraler. Ud over gode vitaminpiller vil jeg specielt anbefale en daglig stor 500 mg C-vitamin samt Calsium-Magnesium som CAL:MAG 1:1 og en ekstra 35 my D vitamin. Dette vil styrke knogler (Calsium+D).

 

Magnesium vil virke muskelafslappende og er godt mod kramper og bør tages selvstændigt før sengetid til afslapning af Parkinson ramte muskler, der vil gavne den natlige fordøjelsesproces. Silicium giver stærke negle, der ikke ’flager’. En B-combi vil styrke hårvæksten sammen med Zink og Kobber. Studer og spørg Biopater, der kan give præcise svar. Og lige en ekstra oplysning: Mælk styrker ikke knogler efter vi er fyldt to år, men mælkesyren afkalker knoglerne. De lande, der ikke drikker komælk har sjældent knogleskørhed.

Anne Vase

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…