Imam opfordrer til drab på jøder – det bør få alle advarselslamper til at blinke i forhold til dansk udlændingepolitik

En imam i en dansk moské har 31. marts i år opfordret til drab på jøder.

 

Det fremgår af en optagelse, som er offentliggjort af det israelske Middle East Research Institute (MEMRI), der gør et fremragende arbejde. Herhjemme har Kristeligt Dagblad på K.dk omtalt den afslørende video af imamens prædiken.

 

Imamens opfordring til at dræbe jøder er ikke konkret. Men den kommer i form af et kendt citat fra et skriftsted i de såkaldte hadith – beretningerne om profeten Muhammeds ord og gerninger.

 

Skriftstedet drejer sig om den muslimske dommedag:

 

”Dommedag kommer ikke, før muslimerne bekæmper jøderne og dræber dem.”

 

Det hedder sig, at jøderne på denne dag vil gemme sig bag stenene og træerne. ”Men stenene og træerne vil sige: Oh muslim, oh Allahs tjener, en jøde skjuler sig bag mig, kom og dræb mig.”

 

Tankegangen er ikke til at tage fejl af: Jøder fortjener at blive slået ihjel. Det er godt og fortjenstfuldt for muslimer at dræbe dem. Det er en del af det nødvendige opgør mellem islam og de vantro.

 

Dette skriftsted anvendes hyppigt af radikale imamer. Den Korte Avis har tidligere omtalt det i forbindelse med en anden video af en imams prædiken, som er udsendt af MEMRI.

 

Jura og politik

Det Jødiske Samfund i Danmark vil nu gå til politiet for at finde ud af, om der er grundlag for en anmeldelse.

 

Juraprofessor Jørn Vestergaard mener, at der er tale om en overtrædelse af straffelovens såkaldte racismeparagraf (266b) og dens såkaldte imamparagraf (136 stk. 3).

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

Det får vise sig. Men dette handler om meget mere end juraen. Til syvende og sidst handler det om alvorlige problemer for dansk udlændingepolitik.

 

Er ikke på listen over hadprædikanter

Den pågældende imam, Mundhir Abdallah fra Libanon, spreder rabiate synspunkter. Og her optrådte han i en moské, der er kendt for den slags synspunkter – Masjid Al-Faruq-moskeen på Nørrebro i København.

 

Denne moské har forbindelser til den radikale islamiske organisation Hizb ut-Tahrir. Efter sigende blev moskeen besøgt af terroristen Omar El Hussein aftenen før, han i februar 2015 begik sine to terrordrab.

 

Men imam Mundhir Abdallah er ikke på regeringens liste med fire hadprædikanter, der skal forbydes adgang til Danmark.

 

Hans opfordring til at dræbe jøder understreger, at regeringens liste kun er en symbolsk handling. Masser af rabiate imamer bliver fortsat inviteret til Danmark og prædike her. Helt uanfægtet af regeringens korte liste.

 

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

Det vil ske af den simple grund, at deres synspunkter er eftertragtede i muslimske moskeer og foreninger i Danmark.

 

Det største problem

Det største problem er ikke, at disse grufulde imamer kommer til Danmark og holder deres modbydelige prædikener.

 

Det største problem er, at der et ganske talstærkt publikum til dem. Der er mange muslimer i København, der gerne vil høre en mand som Mundhir Abdallah.

 

Hvad hjælper det, at regeringen forbyder nogle få hadprædikanter? Den kan ikke forbyde, at en del muslimer ser med sympati på rabiate islamiske budskaber.

 

Dette er ikke et spørgsmål om jura. Det er et spørgsmål om udlændingepolitik.

 

Voksende muslimske parallelsamfund

Læs også
Video: Hunden risikerer sit eget liv for at redde sine hvalpe ud i live

Muslimer er blevet en del af Danmark. Men antallet af muslimer er gennem årene blevet øget markant, og alt tyder på, at det vil fortsætte. Der er ført en udlændingepolitik, som gør Danmark mere muslimsk.

 

Det fører til stadig større og stærkere parallelsamfund. Disse parallelsamfund vil give Danmark voksende problemer på forskellig vis.

 

Blandt andet vil de give grobund for, at radikale budskaber som Mundhir Abdallahs har et ubehageligt stort publikum.

 

Man forhindrer ikke dette med en lille liste over hadprædikanter. Det gør man ved at føre en udlændingepolitik, der styrer tilstrømningen stramt.

 

Den skal tilpasses Danmarks behov. Og Danmark har ikke behov for at blive stadig mere muslimsk.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…